Vierailija

Tekstissäsi ei ole mitään mielenkiintoista, se on tylsää teini lässytystä! Olet vielä niin nuori, että yrität päteä kalja kuvilla.

Kommentit (4)

Vierailija

Sanon rehellisen mielipiteeni ja toivon että saat siitä inspiraatiota, etkä suutu.

Ulkoasu on todella mitäänsanomaton, otsikko suorastaan hirveä. Heti kun näin otsikon, ajattelin etten jaksa lukea tekstejä. Blogilla ei ole mitään selvää tyylilinjaa.

Kannattaa ottaa suurpiirteisesti "mallia" ja inspiraatiota blogeista joilla on paljon lukijoita (jos se, että sinulla olisi lukijoita kiinnostaa). Kun vertaat omaa blogiasi ja esimerkiksi tätä blogia http://www.cupcakexcouture.org/ , mitä eroja näät. Ensisilmäyksellä Cupcake Couturesta huomaa että ulkonäköön on panostettu ja sitä on suunniteltu, kaikki natsaa hyvin yhteen.

En sano että sinun pitäisi kopioida tai olla samantyylinen missään nimessä, mutta kannattaa miettiä asiaa. Voithan olla "rock n roll" henkinen myös tyylikkäällä tavalla.

Vierailija

ei ole mun tapa ottaa nokkiin, ja kiitos vaan palautteesta:D otsikon tiedostan itsekkin, mutta se nyt jäi sellaseks enkä ole saanut aikaan mitään uutta.. pitänee pistää työn alle.. :-) mutta muu ulkoasu on mitäänsanomaton ihan siksi koska tykkään että on noinkin tylsän yksinkertainen eikä mitään kuvaa yms taustalla.. (: mutta ehkä vielä muutun joskus tekniikan ihmelapseksi ja keksin siihen jotain näppärää

Vierailija

Laita vaikka ulkoasua vähän raikkaamman väriseksi tai värikkäämmäksi ylipäätään ja kirjoita niitä juttuja, joita itse haluat kertoilla ilman turhaa yritystä (en väitä, että nytkään "yrität", mutta ihan yleisenä vinkkinä tuo :). Noin oon ainakin itse oppinut tekemään, vaikka omassakin blogissa on toki hiottavaa - paljon! :-)

http://ansqsayshello.blogspot.com/

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat