lahja poikaystävälle

Vierailija

Yksi maailman hankalimmista asioista, mitä poikaystävälle voi ostaa lahjaksi perus boxereita tai hajuvettä tai kaulaketjua lukuunottamatta, koska ne on jo käytettyjä juttuja :D
Onkos onnistuneita lahjoja kokemuksesta tai edes ideatasolla?

Kommentit (1)

Vierailija

Kannattaisiko kysyä vaikkapa mieheltä itseltään, mitä hän mahtaisi toivoa lahjaksi? Itse olen käytännönläheisenä ihmisenä ratkaissut asian niin, että kysyn mieheltä kolme toivetta, mitä hän haluaisi saada. Toteutan sitten jonkin niistä. Näin mies saa lahjaksi sitä, mitä toivoo saavansa, mutta kuitenkin niin, ettei voi olla varma mitä sieltä paketista tulee.

Toki yllätin mieheni vuosia sitten hänen valmistuessaan teetättämällä sepällä rannekorun valmistujaislahjaksi. Koru on ollut armeijan loputtua aina ranteessa, eikä hän sitä pois ota. Muita yllätyslahjoja on olleet leikkausharjoituksiin tarkoitettu katana, pelihiiri, kalastustarvikesetti ja armeija- aikana kävin hänen syntymäpäivänään toivottamassa hänelle kasvotusten hyvää syntymäpäivää (piti ajaa 180km tätä varten).

Toiveen kautta toteutettuja lahjoja ovat olleet parranajokone, värikynät, nahkavyö, hiirimatto, auton talvirenkaat, päiväpeitto ja salikortti.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat