rintojen väliin?

Vierailija

mulla on seksisuhde yhden miehen kanssa ja hän on ehdotellut tissien väliin nussimista. hiukan mietityttää. onko kukaa kokeillu ja kuinka se tapahtuu?

Kommentit (4)

Vierailija

No ainakin mielestäni siihen tarvii isot tissit :D Pidin vain tisseistä kiinni ja painoin niitä yhteen ja mieheni nussi väliin. Nykyään se ei ikävä kyllä enää onnistu sillä laihduin rajusti ja tissit hävisi :(

Vierailija

nii liukaste kannattaa muistaa. onnistuu kondomilla ja ilman. niinkuin ensimmäinen sanoi niin kannattaa puristaa tissejä yhteen ja samalla painaa vartaloa vasten ylhäältä päin alas. eli sivuilta yhteen ja vartaloon kiinni :D hyvä vaihtoehto menkkojen aikana... (:

Vierailija

Meillä meni niin, että makasin selälläni sängyssä, ja mies istui päällä. Itellä on C/D tissit ja epäilen, et paljon pienemmillä ei onnistu, tai ainakaan tissit ei ympäröi penistä kokonaan sitten. Puristin siis ite käsillä tissejä yhteen, joskus on kai mieskin auttanut omilla käsillään. Ei käytetty liukastetta, mutta yleensä oon antanu ennen/jälkeen/välissä suuseksiä siinä, niin liukastuuhan sen siitäkin:)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat