TAMPEREEN BUSSEILLA LIIKKUMINEN!

Vierailija

heheh anteeksi näin tyhmä kysymys, mutta kun käytän bussia ja pitää sitä korttia käyttää jossain laitteessa ? niin voiko se kortti olla siinä muoviläpyskän sisässä vai pitääkö se aina ottaa irti sieltä kun sitä käyttää? sorge en oo ennen busseilla liikkunu ja nyt pitäis alottaa se homma, enkä halua osoittaa tyhmyyttäni siellä bussissa..... :D kiitti!!

Kommentit (4)

Vierailija

Jos se on ihan tavallinen tampereen seudun bussikortti nii ei tarvi ottaa mut jos se on seutulippu niin se yleensä laitetaa eriksee semmosee reikää :D

Vierailija

Joa sulla on se ihan perus matkakortti tai Tampereen seutulippu asetat kortin vaan siihen neliön muotoiseen laitteeseen mikä on siinä oikealla puolella. Laite piippaa ja näyttää kuinka kauvan kortti on voimassa tai kuinka paljon sulla on matkoja jäljellä. Ei tarvi oottaa kotelosta pois.

Jos sulla on koko Pirkanmaa seutulippu niin kortti pitää laittaa siihen kuskin edessä olevaan laitteeseen (se mistä tulee kuitit kun joku maksaa rahalla). Riittää että kortin asettaa siihen lukijaan (semmonen pyöreä kohta ja vähän koholla). Laita piippaa ja kertoo paljon matkoja jäljellä. Saattaa olla että kone ei tunnista korttia jolloin se asetetaan siihen semmoseen aukkoon mutta kuski kyllä sitten näyttää jos vaan kehtaat kysyä.

Ja kannaatta seurata miten edessä olevat tekee :)

Vierailija

Sun on varmaan pyöräiltävä tai käveltävä joka paikkaa, jos bussikortin käyttäminen on sulle noin suuri ongelma. Kyllä joku varmaan neuvoo, jos vaan kysyt.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat