Blogeja?

Vierailija

Olen pitänyt aiemmin vain kutsutuille näkyviä blogeja, mutta nyt olen jonkin aikaa pitänyt ihan julkista blogia:

http://stressipallona.blogspot.com/

Olisi tosi kiva kuulla teiltä mielipiteitä - niin risuja kuin ruusujakin. Saa myös vapaasti kommentoida bloginkin puolelle/liittyä lukijaksi, jos kiinnostaa!

Itsekin kaipaan uusia blogeja luettavaksi, joten linkittäkää omia blogejanne/blogeja, joiden lukijoina itse olette, niin voin jäädä seurailemaan, jos jotain mielenkiintoista löytyy :)

Sivut

Kommentit (41)

Vierailija

Massamainen ulkoasu, ei jää mieleen. Vähän oudosti laitettu hirveästi kontrastia tohon otsikon kuvaan. Paljon tekstiä ja vähän tylsiä kuvia. Ei jotenkin inspannut yhtään täällä päin ruutua.

Itse tykkään blogeista joissa on jotain mieleenpainuvaa, säväyttävää, tekee mieli ettiä se blogi googlettamalla yhä uudelleen. Joku tosi hieno otsikko, johon on nähty paljon vaivaa, isot hienot suunnitellut ja lavastetut kuvat, mielenkiintoiset hauskat tekstit, erikoinen mutta tyylikäs ulkoasu.. Ne iskee muhun.

Vierailija

Tässä on mun blogi. Painottuu muotiin ja kosmetiikkaan. Löytyy niksit silmämeikinpoistamiseen kuin kasvojen hyvänä pitämiseen. Tule lukijaksi :)

SearchingforLBD.blogspot.com

Vierailija

Tässä on mun blogi. Painottuu muotiin ja kosmetiikkaan. Löytyy niksit silmämeikinpoistamiseen kuin kasvojen hyvänä pitämiseen. Tule lukijaksi :)

SearchingforLBD.blogspot.com

henna--
Seuraa 
Liittynyt7.11.2011

Kävin kurkkaamassa sun blogia, otsikko ei oikein iskenyt (tosin mulla ei taida oikeen olla varaa sanoa kun oman blogin otsikko on maailman yksinkertaisin näistä olemattomista tietotekniikkataidoista johtuen) mutta teksteistä tykkäsin kyllä! : ) oikeastaan aika paljonkin. pistän osoitteen korvan taakse.

http://joyful--moment.blogspot.com

Vierailija

Vallan tuore tapaus, tänään vasta aloin tätä kirjoittamaan. :> Aikaisemmin olen kirjoittanut blogia, joka näkyy vain ystävilleni.

Blogi tulee sisältämään erilaisia arvosteluja: leffat, kirjat, kauneudenhoito tuotteet yms. kurkistuksia vaatekaappiini ja kotiini ja ylipäätään otteita elämästäni.

http://lady-and-the-tramp.blogspot.com/

Vierailija

http://cheerle.blogspot.com/

KÄYKÄÄ KAIKKI IHMEESSÄ KATSOMASSA! :) kaverini blogi joka ei ole kerännyt paljon lukijoita, koska hän haluaa pitää sen salassa. Minusta erittäin hyviä mielipiteitä ja ajatuksia. Kaveri on todella hyvä kirjoittamaan mutta on jättäny kirjoittelun vähäiseen lukijapuutteen takia :( Kertokaa ideoita, suomalainen kaveri ymmärtää suomea mutta tykkää kirjoittaa englanniksi että monet erimaalaisetkin ymmärtäisivät ja saisivat apua ongelmiinsa. todella lojaali ja uskottava tyyppi, kannatan !

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat