Seuraa 
Liittynyt26.11.2011

Olemme olleet ystäviä jo ykkösluokalta lähtien ja nyt sain selville että paras ystäväni on juoruillut luottamuksellisia asioita ihmiselle jota en voi sietää! Sain kuulla tästä poikaystävältäni jonka kaveri oli soittanut hänelle.. Eli en tiedä kuinka moni tietää ja mitä tietää. Ilmoitin asiasta kaverilleni että miksi se on mennyt kertomaan ja alkoi heti pyytelemään anteeksi. Huomenna olisi tarkoitus viettää uutta vuotta yhdessä mutta mitä mun kannattaa tehdä kun en voi enää luottaa ''ystävääni''.

Kommentit (3)

Vierailija

Ystäväsi ei voi olettaa, että luottamuksesi häneen palautuisi takaisin silmänräpäyksessä, vaan sen eteen on tehtävä töitä. Ystävyyssuhteenne on kestänyt kuitenkin sen verran pitkään, että kannattaa tarkkaan miettiä, kuinka vakavasta rikkomuksesta on kyse. Kannattaako sen takia päättää ystävyys, vai voisiko asian vielä jotenkin sopia? Vain sinä voit päättää annatko hänelle anteeksi ja onko hän enää luottamuksesi arvoinen. Ilman luottamusta ei ystävyyskään nimittäin kovin kauaa toimi.

Mourula
Seuraa 
Liittynyt4.6.2009

Riippuu vähän, kuinka luottamuksellisia asioita on päässyt ilmoille. Ystävälläsi on ilmeisesti harkinta pettänyt tässä asiassa. Ei kai teillä ole taustalla riitaa, kateutta tai muuta, joka olisi saanut ystäväsi purkamaan asioita toiselle?
Luottamus täytyy rakentaa uudelleen ja siihen auttaa vaan aika.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat