auttakaa kokematonta!

Vierailija

ongelmana on poikaystäväni tuleminen. hän tulee aluksi erittäin nopeasti, hyvä että alkuun edes päästään ja minusta tuntuu että hommat jäävät ihan kesken. usein hän on halukas kuitenkin jatamaan mutta sitten ongelmana onkin ettei hän millään tule! siinä saa vaikka kuinka kauan väkertää ilman tulosta, tai kyllä hän selvästikkin nauttii ja läheltä pitää monta kertaa mutta joskus hän ei tule enää ollenkaan, joskus tosi pitkän yrittämisen jälkeen. tuntuu että hän siinä samalla itsekkin jotenkin turhautuu tms. hän on ensimmäinen seksikumppanini joten mietin joka kerta onko vika minussa, teenkö jotain väärin vai mistä kiikastaa? onko muilla samanlaisia ongelmia tai neuvoja mulle? :--)

Kommentit (5)

Vierailija

Meillä on samaa ongelmaa.. joskus luin jostain, et jos mies kestää alle 2 minuuttia, on jonkinsortin ongelma ennenaikaisen siemensyöksyn kanssa.. Meillä se menee kyllä useasti reilusti alle tuon parin minuutinkin. Eihän se kivaa oo ku alkuun pääsee ja heti loppuu. Ollaan juteltu kyllä asiasta, mies on yrittänyt "reenata" lantionpohjalihaksia mikä on ehkä vähän auttanut muttei kuitenkaan tarpeeksi... ois kyllä kiva kuulla onko mitään apukeinoja paitsi lääkäriin meno?? mutta tuskin sinussa mitään vikaa on, monet nuoret miehet kuulemma kärsii samasta ongelmasta että kestoa ei ole.

Vierailija

Jos se häiritsee miestäsi ja suhdettanne niin kannattaa varata aika lääkärille! Lääkärit ovat nähneet kaiken ja tämä on varmasti melko yleinen vaiva joten ei kannata nolostella.

Vierailija

Meillä oli ainakin joskus alkuaikoina tota ongelmaa et mies tuli about muutaman työnnön jälkeen :-----D mutta sit ku aikaa (kuukausia) vaan kulu ni alko kerratkin pitenemään ;--) ite olin ekakertalainen ja poikkiksen toinen pitkän tauon jälkeen... Että ei syytä huoleen jossei toi oo nyt oikeesti pitkään kestäny vielä ! :---)

Vierailija

Kannattaa myös kokeilla vanhaa (ja hyväksi todettua) keinoa: Käske mistäsi käymään kädellä ennen sessioita, ja vasta sen jälkeen alatte edes lämmittelemään ;)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat