exä takaisin?

Vierailija

Aloin seurustella reilu vuosi sitten erään pojan kanssa. Olimme yhdessä puoli vuotta kunnes poika katkaisi suhteemme. Sen jälkeen olimme monta kuukautta puhumatta toisillemme, vaikka näimme. Lopulta poika tuli juttusilleni ja juttelimme aina kun näimme ja meillä oli kivaa yhdessä. Mielestäni ja yhteisten kavereidemme mielestä meidän välillä kipinöi, mutta en oikein ottanut kuitenkaan juttua vakavissani. Tapasin toisen pojan ja aloin seurustella, samalla kuitenkin kaipasin exääni koko ajan. Taannoin näimme ja exäni kertoi, että hän on huomannut tehneensä virheen kun on päästänyt mut menemään, hänellä on kuulemma hyvä olo kanssani ja nauttii seurastani jne. Ilta päättyi kaihoisasti ja suudelmiin, seuraavana puhelin piippasi tiheään. Nyt en tiedä, mitä tekisin. Tiedän, että olen koko ajan halunnut exäni takaisin, kertoi lopettaneensa jutun kun hänelle oli tullut mieleen entinen suhde ja pelko (olin painostanut häntä etenemään kanssani) mutta...en silti tiedä, kannattaako ottaa riskiä että exäni on tosissaan yms. Mitä te tekisitte?

Kommentit (3)

Vierailija

Viihdyn hänen seurassaan ja välitän hänestä, mutta en koe mitään polttavia tunteita. Tunteet taitaa olla enemmän kaverillisia kuin jotain muuta.

Vierailija

Palauta mieleesi kaikki ne syyt miksi suhteenne ei alunperin toiminut ja miksi suhde päättyi. Mikäli ainoa syy oli se, että poikaystävällesi iski paniikki, kannattaa miettiä onko hän varmasti valmis sitoutumaan kunnolla tälläkään kertaa?

Ei ole ketään kohtaan oikein, että olet suhteessa ja tapailet silti exääsi. En voi tehdä päätöstä puolestasi, mutta olisi oikein ja reilua kertoa tilanteesta nykyisellesi ja mikäli siltä tuntuu, päättää suhde.

Suosittelisin myös puhumaan asiat kunnolla exäsi kanssa läpi ja selvittää pelisäännöt ennen kuin teet lopullisen päätöksen siitä haluatko palata hänen kanssaan yhteen vai et.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat