"Show" miehelle - mutta millainen?

Vierailija

Viikonlopuksi luokseni tulee käymään eräs mies, johon tutustuin vähän päälle kuukausi sitten ja olemme nähneet nyt jokusen kerran sen jälkeen. Hauskan pelin seurauksena lupasin hänelle, että hän saa aivan minkä tahansa palkinnon haluaa. No juteltiin asiasta ja mies halusi, että järjestän hänelle jonkinlaisen privashown ;)

Kuulostaa mahtavalta, mutta mitä tekisin? Jokin tanssi olisi tietysti sellainen, mikä tulee varmaan jokaiselle ensimmäisenä mieleen, mutta sen joudun tyrmäämään ainakin joissain määrin: olen aivan onneton tanssija! Olisikohan jollain täällä kokemuksia tai hyviä ehdotuksia? Olisin enemmän kuin kiitollinen ideoista, oma pää raksuttaa tyhjää, enkä haluaisi tuottaa pettymystäkään.

Kommentit (6)

Vierailija

Pysyykö miehellä kamera kädessä? Hän voisi kuvata sinua kivoissa asennoissa niin että joka kuvan jälkeen sulla on vähän vähemmän päällä? ;)

Toinen varsin villi show, mutta hankalampi toteuttaa, on että otat alkuillaksi kaverisi mukaan ja.. no, tiedät kyllä minkälaisen shown mies haluaa kahdelta naiselta ;D

Vierailija

Pakko myöntää, että kuulostaa äärettömän houkuttelevalta. ;)

Jälkimmäinen ei tosin välttämättä onnistuisi, kun meillä on vain yksi yhteinen kaveri ja mies kun on niin äärettömän ujo, että hyvä kun uskaltaa muutenkaan tavata ketään kavereitani ja uudetkin ihmiset jännittävät :D

Vierailija

Hei oikeasti, kaikki mahdolliset ideat saa sanoa! nyt mielessä siis lähinnä vasta seksikkäät alusvaatteet (tietenkin), kynttilöitä ja mahdollisesti tosiaan sellainen "strip-tease"-tyylinen riisuuntuminen. Tylsää! Toisaalta himottais ehkä jotenkin miehen silmien sitominen jossain vaiheessa, mutta mitä sitten? Kiihottaa hivelemällä käsillä ja nuolemalla kiusoittelevasti ympäri kehoa? Mitämitä, auttakaa avutonta :-D

Vierailija

Voithan eka tehä pikku sylitanssin: oikeen keikistelet sen eessä, istut syliin, kosketat ohi mennen sen haaroihin, pikasesti lipaset korvanlehestä, pyörität pyllyä, viet tissit oikeen lähelle naamaa ym kiusoittelua ;) sen jälkeen nostat sen siitä tuolista ja tönäset sängylle missä alkaaki sitte strippishow, jonka jälkeen sidot hetkeksi sen silmät... mielikuvitusta ja omaperäisyyttä peliin!! ;)

Vierailija

Sylitanssi toimii aina, youtubesta löytyy siihen apuja:) Jos haluat jotain extremeä osta jotkut kivat vaatteet ja sitten ne hitaasti pois päältä hitaasti miehen edessä?

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat