Seuraa 
Liittynyt13.9.2010

Moi, ois kiva jos saisin mun blogiin kavereita ja lukioita, ois kiva vastailla teitin kommentteihin ja muutenki jutella/tutustuu uusiin ihmisiin :) täs ois mun blogi osoite:

http://girlsslifestyle.blogspot.com/

Se ei oo mikään normaali muotiblogi, et kirjottelen sinne mitä päähäni tulee mieleen ja tällästä. Ois kiva saada mielipiteitä teksteistäni ja kuvista :)

oon vasta kyl alottelija ton blogin kanssa, mut eiköhän se siitä ku saisin ensiksi lukioitakin sinne :)

<3: llä. Jenni

Sivut

Kommentit (16)

Vierailija

Tykkäsin kovasti blogistasi. :)

http://iina-amanda.blogspot.com/

omani ei ole kovin kummoinen ja kirjottelen vähän mistä sattuu ja millon sattuu, kun täällä tuppukylässä ei mitään tapahdu.. Mutta kunhan muutamia asioita alkaa pystyyn julkaiseen netissä niin sit alkaa postauksia tulemaan. :)

Vierailija

Mun on pakko olla pilkunviilaaja ja tarttua tuohon "lukioita" -sanaan... lukioita on sanan lukio monikko. Tarkoitat tossa tietenkin että haluaisit saada lukijoita blogiisi. Yksinkertaista: lukija, lukijoita. :) Sorry tällainen yksityiskohtiin takertuminen, mutta mua vaan häiritsee, että tuollaisia virheitä näkee niin paljon jokapuolella (muistakin sanoista, kuten "näytteliöitä, opiskelioita yms.).

Blogisi vaikuttaa oikein hyvältä, sitä oli mukava lukea :)

Vierailija

http://jojomonsters.blogspot.fi/

 

Tännekkin kaivataan lukijoita, kirjoitan elämästä 2-vuotiaiden kaksosten yh-äitinä ja opiskelijana. Olen myös toivottoman ihastunut, joten siitä tulee tällähetkellä aika paljon kirjoitettua. Minulle saa laittaa kirjoitustoiveita ja muutenkin kritisoida.

Kiitos :)

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat