heei, onks blogin lukijoita ?

Vierailija

Liisäkkää ittenne blogini lukijaksi, jos vain kiinnosta lukea, ja laittakaa omien blogienne osoitteita tähän niin lisään itteni lukijaksi ;)!

http://muntarinani.blogspot.com/

^ siinä on mun blogin osoite:)

Sivut

Kommentit (17)

milperi93
Seuraa 
Liittynyt6.12.2011

http://thewayshe.blogspot.com/

18-vuotias opiskelija keski-suomesta kirjoittelee arjesta, viikonlopuista, opiskelusta, muodista jota seuraa, pukeutumisesta, parisuhteesta ja ajatuksista joita pään sisällä liikkuu :) Pyrin tekemään monipuolisia postauksia vähintään 2 kertaa viikossa, mutta yleensä tulee joka toinen päivä postaus. Teen myös toivepostauksia ja yms. Blogiani seuraa tällä hetkellä 82 lukijaa ja lisää otetaan ilomielin!

Joten käy ihmeessä tutustumassa, jättämässä kommentti ja liity lukijaksi! Pari ekaa postausta ei kerro kaikkea, joten kehoitan selailemaan ;)

Vierailija

Ihania blogeja, yhteen jättäydyin jo lukijaks. :) toivoisin kommentteja ja lukijoita mun blogille http://mansikka-tytt.blogspot.com/ Bloggailen omista unelmistani, juhlimisesta, reenaamisesta, kavereista, sisustamisesta. Nyt tekstit voivat kuulostaa hieman surullisilta, ero on vireillä poikaystävän kanssa 4 vuoden jälkeen ja oma matkani jatkuu tampereelle takaisin.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat