Blogille lukijoita ja lukemista minulle! Klikkaa!

Seuraa 
Liittynyt6.12.2011

http://thewayshe.blogspot.com/

18-vuotias opiskelija keski-suomesta kirjoittelee arjesta, viikonlopuista, opiskelusta, muodista jota seuraa, pukeutumisesta, parisuhteesta ja ajatuksista joita pään sisällä liikkuu :) Pyrin tekemään monipuolisia postauksia vähintään 2 kertaa viikossa, mutta yleensä tulee joka toinen päivä postaus. Teen myös toivepostauksia ja yms. Blogiani seuraa tällä hetkellä 77 lukijaa ja lisää otetaan ilomielin!

Joten käy ihmeessä tutustumassa, jättämässä kommentti ja liity lukijaksi! Pari ekaa postausta ei kerro kaikkea, joten kehoitan selailemaan ;)

Linkittää myös omia blogejanne, niin käyn tsekkailemassa!

Sivut

Kommentit (41)

Vierailija

täytyy tutustua!

iste aloitin viime viikolla blogin:
littlelifewithstyle.blogspot.com

lukijoita otetaan ilomielin myös täällä vastaan :)

Vierailija

Aivan ihania blogeja teillä kaikilla! :) Kuvat on kivoja ja tekstit selkeelukusia. :) Mullakin ois tämmönen blogi http://mansikka-tytt.blogspot.com/ Blogini käsittelee omia unelmia, ostoksia, juhlimista, elämän iloja ja suruja. Tällä hetkellä postailut voi olla vähän aneemisia kun ryvin eron järjestelyissä poikaystäväni kanssa. Aikeenani on muuttaa keski-pohjanmaalta takaisin tampereelle alkuvuodesta. kaipailisin lukijoita blogiini ja kommentteja. :) Kiitos <3

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat