Kuinka oppia taas luottamaan?

Vierailija

Olemme seurustelleet poikaystäväni kanssa 2,5 vuotta ja yhdessä asuneet puolisen vuotta. Meillä on ongelmamme, mutta suurin niistä on luottamuksen puute. Minä en nimittäin pysty luottamaan poikaystävääni enää.

Sain selville muutama kuukausi sitten, että avokkini oli lähetellyt huomattavasti nuoremmalle tytölle viestejä: " nähtäisikö joku päivä? En voi olla ajattelematta sinua. Olet niin ihana." Kysyin viesteistä ja vastaus oli, että hän(poikaystäväni)oli vain niin kännissä. Mielestäni se ei ole mikään selitys. No, me kuitenkin sovimme asian, eikä hän ole tiedettävästi ollut yhteydessä tähän tyttöön.

Sanoin poikaystävälleni, että nyt voi hetki mennä ennen kuin pystyn taas täysin luottamaan. Hän sanoi ymmärtävänsä ja tekevänsä kaikkensa, jotta voisin taas luottaa (tarkoittaen asioista kertomista, valehtelematta jättämistä...jne.). Poikaystäväni on kuitenkin alkanut valehdella pienistä asioista, esimerkiksi: hän lupasi soittaa isännöitsijälle ja sanoikin soittaneensa, mutta tosiasiassa soittaminen oli jäänyt. Hän väitti, että olisin suuttunut jos olisin tiennyt, että soittaminen oli unohtunut. Miksi olisin siitä suuttunut, kun hän kuitenkin unohtelee jatkuvasti kaikkea, enkä suutu.

Pyydän anteeksi tekstin sekavuutta, mutta toivottavasti edes joku saa selvää ja osaisi mahdollisesti auttaa. :)

Kommentit (0)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat