Vierailija

Parikymppisen, lapsuutensa Tanskassa asuneen luonnonblondin muotiblogi jättichihulla maustettuna, käykää kurkistamassa!
Jos tykkäät blogistani niin olet enemmän kuin tervetullut kommentoimaan ja liittymään lukijaksi :)
http://siiriliinu.blogspot.com/

Sivut

Kommentit (45)

Vierailija

Kiva kun olette käyneet katsomassa! :) Tosiaan vasta muutaman päivän ollut elossa mun blogi niin on vielä alkutekijöissä mutta käivjöitä on jo 1000 päivässä niin eiköhän tästä ihan hyvä tule :)

milperi93
Seuraa 
Liittynyt6.12.2011

http://thewayshe.blogspot.com

18-vuotias opiskelija keski-suomesta kirjoittelee arjesta, viikonlopuista, opiskelusta, muodista jota seuraa, pukeutumisesta, parisuhteesta ja ajatuksista joita pään sisällä liikkuu :) Pyrin tekemään monipuolisia postauksia vähintään 2 kertaa viikossa, mutta yleensä tulee joka toinen päivä postaus. Teen myös toivepostauksia ja yms. Blogiani seuraa tällä hetkellä 77 lukijaa ja lisää otetaan ilomielin!

Joten käy ihmeessä tutustumassa, jättämässä kommentti ja liity lukijaksi! Pari ekaa postausta ei kerro kaikkea, joten kehoitan selailemaan ;)

Vierailija

Yks teistä sai musta heti lukijan :) Ihania nuo teidän kaikkien kuvat ja mukavia lukea. Tervetuloa vierailemaan myös mun blogissa http://mansikka-tytt.blogspot.com/ 20-kymppisen naisen postailua oman elämänsä vaiheista, shoppailuista, kavereista, biletyksestä, urheilusta yms. :) Kaipaisin uusia lukijoita <3 ja kommentteja! (:

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat