Osallistu yrittäjyyshalukkuutta koskevaan tutkimukseen

Vierailija

Osallistu yrittäjyyshalukkuutta koskevaan tutkimukseen

Kysely koskee aikuisten yrittäjyyshalukkuutta ja siihen vaikuttavia tekijöitä. Voit osallistua kyselyyn jos olet yli 18 vuotias. Osallistumisesi on vapaaehtoista ja jos haluat jättää kyselyn kesken aloitettuasi, ei siitä ole haittaa.

Kysely on osa kansainvälistä tutkimusta, jossa tutkitaan yrittäjyyshalukkuutta seitsemässä eri maassa ja erilaisissa ympäristöissä. Mukana on myös sodassa olevia ja hyvin köyhiä maita. Yhteensä kyselyyn tulee vastaamaan yli 2000 henkilöä, joista noin 300 on Suomesta.

Voit osallistua tutkimukseen täyttämällä seuraavan kyselyn. Kyselyyn vastaaminen kestää n. 10 minuuttia. Kyselyn lopussa sinua pyydetään antamaan sähköpostiosoitteesi. Osoitteen antaminen on vapaaehtoista. Jos annat osoitteesi, lähetämme sinulle seurantakyselyn noin kuuden kuukauden kuluttua.

Kyselyn vastaukset käsitellään anonyymisti ja osana laajaa numeerista aineistoa. Yksittäisten vastaajien henkilötietoja ei missään vaiheessa kerätä tai tallenneta.

Mikäli sinulla on kysyttävää tutkimuksesta voit ottaa yhteyttä Maija Renkoon, University of Illinois at Chicago (maija.renko@gmail.com).

Kiitos etukäteen vastauksestasi - alla olevasta linkistä pääset itse kyselyyn!

https://uic.qualtrics.com/SE/?SID=SV_8qSZJgPoJ6CAbgo

Kommentit (0)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat