OnePiece

Vierailija

Onko kenelläkään kokemuksia OnePiecen-haalarista (http://onepiece.com/fi/shop)? Muutamista keskusteluista luin että olisi parempi kuin Jumpin ?

Kommentit (7)

Vierailija

OnePiece haalarithan on paras keksintö aikoihin. Ovat todella rentoja ja mukavan tuntuisia päällä. Materiaalivaihtoehtoja löytyy perus kollegesta fleeceen. Kannattaa käydä vaikka paikanpäällä vaatekaupoissa sovittamassa jos ei viitsi suoraan netistä tilata "sikaa säkissä" vaikka voin taata ettet tule pettymään silloinkaan
Esim Helsingistä OnePiecejä löytyy mm. Stockalta, Spirit Storesta. tsekkaa OnePiecen facebook sivusto josta löytyy tarkemmin infoa

http://www.facebook.com/pages/OnePiece-Suomi-Jump-in/125142120925971

Vierailija

Siis luulin itsekin alunperin Jumpinin olevan laadukas, mutta jo kolmessa pesussa se on paikoin ihan nyppyyntynyt! Nyt ostin onepiecen niitä lanseerausbileitä varten, ja en voi kuin ihastella miten paljon yksityiskohtaisempaa ja laadukkaampaa tekoa voi ollakaan! Ja valikoima on niin laaja. Jos ei halua tilata varsinaiesta nettikaupasta, niin nyt niitä näyttää olevan myynnissä myös nelly.com -nettikaupassa (saa myös kuukausilaskulla - ei yhtään pöllömpi juttu sekään :)

Lanseerausbileet olivat kerrassaan ainutlaatuiset, ja siellä oli ne norjan pojatkin idean takana. Aivan kerrassaan hurmaavia söpöläisiä!

Vierailija
shampanjablondi

Siis luulin itsekin alunperin Jumpinin olevan laadukas, mutta jo kolmessa pesussa se on paikoin ihan nyppyyntynyt! Nyt ostin onepiecen niitä lanseerausbileitä varten, ja en voi kuin ihastella miten paljon yksityiskohtaisempaa ja laadukkaampaa tekoa voi ollakaan! Ja valikoima on niin laaja.

Enpäs tälläistä tiennytkään, kiitos shampanjablondi selvennyksestä! Eli kannattaa suosia aitoa myös laatuseikan takia, joka ainakin tässä tapauksessa on merkittävä.

Vierailija

Täytyy kyllä todeta että Onepiece on kyllä kans laadukas, tuli sellainen itsekin hommattua :) mieluiten maksaa kestävästä ja laadukkaasta tuotteesta kuin kopioista jotka saa halvemmalla :/ Onepieceltä näyttäis löytyvän haalarien lisäksi myös huppareita ja housuja!

Vierailija

OnePieceä puoltaa aika moni tunnettu muotibloggaaja, mitä nyt olen tunnetuimpia kerennyt selaamaan. Myös virallisten lanseerausbileiden jälkeen en kyllä kehtasi enää muita merkkejä käyttää. Hyvin on OnePiecen sympaattiset pojat tehnyt merkkiä tutuksi ja antaneet "kasvot" brändille.Mukavaa kun heillä on mielenkiintoa tulla vierailemaan muihin maihin levittämään OnePiecen ilosanomaa. Tässä on ainesta historiankirjoihin!

Vierailija

Viime viikkoina Onepieceä on hehkutettu kyllä aika monessa paikassa ja julkisuutta nämä potkupuvut ovat saaneet :) eipä siinä, ihan hintansa väärti kyllä!

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat