ajoin ojaan autolla....

Vierailija

Eli siis ajoin äsken autolla ojaan ......
Ei tässä muuta mut en tiiä kannattasko käydä lääkärissä ku toi turvavyö tossa rintojen välissä teki pahaa jälkeä ja sattuu vetää syvään henkeä ja nauraa .....

Kommentit (3)

Vierailija

Muistatko tapahtuman kokonaan? On mahdollista että esim. selkärankaasi on tullut vaurio jos on tullut nopea isku. Sinuna kävisin kuvauttamassa yläruumiin, luultavasti lääkärisetä kuuntelee stetoskoopilla, mutta vaadi kuvausta ellei itse tajua sitä. Monia ihmisiä on kuollut siihen että on luullut että kaikki on hyvin mutta nikamia selästä mennyt ja kuollu. Ensiapuun mars!! Aina kannattaa olla varma tommosista asioista!!

Vierailija

Käy vaan ihan varmuuden vuoksi lääkärissä. Tämä senkin vuoksi, jos pitää vakuutuksesta korvaksia hakea. Suhtautuvat varsin nihkeästi siihen, että tapahtuman jälkeen haetaan korvauksia, ja ei ole mitään "näyttöä" vammoista tai siitä että ne tuli onnettomuudessa.

Vierailija

Hei!

Minäkin ajoin tuossa kesällä autoni ojaan katolleen.

Toinen puoli niskasta oli turvoksissa monta päivää ja päässäni oli kuhmu. Käteeni sain tikkejä ja se oli kipeä monta viikkoa (ja tosi turvoksissa!). Ambulanssi vei minut tikattavaksi, eivät he tutkineet minua ollenkaan, kysyivät vaan että sattuuko minnekkään... nyt kun kolarista on jo monta kuukautta, niin tuntuu että käteen jäi lasinsiruja... välillä todella kipeät arvet...

Minullakin oli pitkään turvavyön kohdat kipeät ja mustelmilla. Hengittäminen sattui. En valittanut kenellekkään ja kipu meni ohi ajan kanssa. Mutta selkääni jäi jotain vammoja kolarista, välillä sattuu lapaluiden alle todella paljon... pitäisi varmaan näyttää jollekkin.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat