Miten herättää mielenkiinto jälleen...

Vierailija

Nyt ois tarvetta muutamalle vinkille ja käytännölliselle neuvolle.
Eli tilanneon tämä..Poikaystäväni opiskelee ammattikorkeessa ja on jatkuvasti lopen uupunut. Emme näe kovin usein (itelläni harrastukset ja työ) ja siitä johtunee pieni erkaantuminen toisistamme..
Poikaystäväni on aivan puhki koulusta ja töistä eikä tietenkään oikein jaksa panostaa parisuhteeseemme.. Olen hiukan huolissani hänen hyvinvoinnista, ja meidän parisuhteen laadusta, ja haluaisin tehdä asialle jotain..Pelkään että parisuhteemme kaatuu ja haluaisin yrittää saada hänen mioelenkiintonsa heräämään taas ja olemaan onnellinen kanssani.
Nyt siis haluaisinkin kuulla teiltä vinkkejä, ja neuvoja mitä voisin kehitellä jotta saataisiin tämä mörripeikko heräämään.. Ajattelin ensin ihan perusjuttuja, varmaan siivoan koko huushollin.. ehkä teen jotain hyvää ruokaa.. haluaisin yllättää hänet, ja keksiä jotain erikoista..Ehkä ostaa joku lahja ?
Onko teillä kokemusta siitä, miten olette yllättäneet ja keksineet poikaystävillenne jotta olette saaneet ne hyvälle mielelle.. ? Seksi meillä on kyllä vähentynyt roiamsti, ja luulen että tässä vaiheessa vielä jos häntä miellyttääkseen pukeutuisin kauniiseen pikkupunaseen, se ei ehkä sytytä häntä.. Vielä.. Mutta..Peliä ei ole menetetty..
Miten saisin suhteeseen taas kipinää, kaikki neuvonne kalliit ovat tervetulleet :) Kaipaan kovasti apua, mielikuvitukseni on ollut hiukan nollassa tämän suhteen...

Kommentit (0)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat