Hiusten värjäys edessä, ja raita huolestuttaa

Vierailija

Elikkä tilanne on tämä: Minulla on blondit hiukset, joihin tein noin kuukausi sitten, mustan raidan noihin sivuhiuksiin ja ny alakais tuo juurikasvu tuolta ikävästi paistamaan ja hiukset kellertää, eli pittäisi värjätä.

Niin kysymys olisikin se, että jos en tee raidalle värinpoistoa tms, vaan heitän vaan blondin kestovärin koko päähän, niin mitä raidalle tapahtuu? Meneekö harmaaksi tai oranssiksi, tai joksikin muuksi oudoksi väriksi?

Tarkoitukseni ei siis ole säilyttää raitaa tuossa sen enempää kuin mitä se siinä on, mutta en kuitenkaan haluisi, että sää muuttuisi miksikään kovin härön väriseksi.

Kiitos, jos joku tietää ja viitsii vastata! :)

Kommentit (11)

Vierailija

Minkä värinen musta raita on nyt (onko muuttunut harmahtavaksi/rusehtavaksi) ja oletko värjännyt monta kertaa mustaksi vai vain kerran? Mitä hiusväriä käytät (merkki ja malli)?

Vierailija

No siis on se ehkä iiihan vähäsen vain himmentyny, mut siis meleko musta on edelleen.. Ja vain kerran olen värjännyt, ja merkki oli vissii garnier..?

Vierailija

Se taitaa olla se missä lukee "voimakkaasti vaalentava". On myös hyvä että se on tuhka, niin vie keltasuutta pois.

Ei kukaan pysty 100% varmaksi sanoa mikä on lopputulos, mutta jos haluat raidan pois niin kokeile! Jos värjäät niin kerro lopputulos täällä! Tsemppiä

Vierailija

No ny mää sit kaverin avustuksella kotona tehtii värinpoisto toho raitaa ja nuihi päällihiuksiin häivyttämällä sitä latvoja kohti. Ja sit sen jälkeen väri päähän, ni lopputulos on ihan hyvä! Hitusen on vain kellertävää tuosta raidan kohdalta mutku löytyy Silver shampoota ja sävyttävää hoitoainetta, ni kyl seki siit saadaan hyväks! Eli ei menny pieleen! :)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat