ikävä

Seuraa 
Liittynyt8.11.2011

Äää,tuun hulluksi tän tilanteen kanssa. Haluaisin tämän jätetyn miehen takasin suhteessa oli hyvät ja huonot puolet ja nyt on alkanut kaduttaa kun jätin hänet. Äsken lähetin viestiä että "Eikai sulla oo vielä toista?" ei ole tullut vastausta,ainakaan vielä... Jos en nytten tee asialle jotain niin tuntuu että kadun sitä loppuikäni! elikkä mitä miettiä?

Kommentit (3)

Vierailija

Ehkä sun kannattais pyytää tätä jätkää kahvil tai jonnekki puhumaan asioita, ja sitte selittäisit sille suoraan miten asia on ja kerrot mikä teidän suhteessanne oli huonosti ja mikä oli hyvin. Jos jatkaisitte vielä suhdettanne, niin sopisitte asioista jotka ei mennyt hyvin, ja tekisitte toisella tavalla ne :) Jos hänellä ei ole uutta ja haluaa kanssasi vielä, niin hän varmaan sen kertoo sulle :)

M ary
Seuraa 
Liittynyt8.11.2011

Kiitos hyvästä vinkistä! mutta päädyin toiseen ratkaisuun sain viesti että hänellä ei ole uutta. lähetin takasin että "eromme oli tyhmää". Hän lähetti, "niin emt" mietin että tämä oli nyt tässä. jatkan eteenpäin ilman häntä! pärjään kyllä. hän ei aiheuttanut minulle kun pahaamieltä ja sterriä,tottakai rakastin häntä ja rakastan edelleen mutta päätös on vahva!

Vierailija

No se on sitten hyvä että olet päättänyt jatkaa eteenpäin, ja tottakai tulet pääsemään tästä miehestä yli ja löytämään uuden joka ei tuota sinulle pahaa mieltä ja stressiä :)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat