Kaipaan neuvoja

Vierailija

Olemme avomieheni kanssa seurustelleet n. 5 vuotta ja asuneet yhdessä muutaman vuoden. Seurustelun alussa meilla oli hyvä seksielämä, mutta sairastuin masennukseen 3 vuotta sitten. Sen jälkeen seksielämämme on mennyt kokoajan huonommaksi. En puhu pelkästään yhdynnästä vaan pussailusta ja halailusta jne. Ongelmamme siis on, että masennuksen yhteydessä minulta katosivat halut. Riitelemme asiasta nykyään paljon.

En tiedä mitä tehdä ja toivonkin teiltä vinkkejä miten saisimme elvytettyä haluni ja seksielämämme.

Kommentit (2)

Vierailija

Voi ei... Ikävä kuulla tuollaista! :s
Mun mielestä parasta lääkettä on puhuminen ja puhuminen. Ja erittäin tärkeetä olis myös että sun avopuoliso tukisi sua tässä tilanteessa eikä ainakaan haukkuis ja syyttäis sua, koska sulla on varmaan ollu hirveen raskasta muutenkin, ni kaikki tuki olis tärkeetä.
Auttaisikohan sua se, että rauhassa tutstuisit ittees uudestaan, että niinku mistä sä tykkäät, mihin sä tykkäät et sua kosketaan jne... Ja siihen sä tarttisit sun avopuolisoa ja hänen kärsivällisyyttä.
Ei siinä varmaan auta muu ku lähteä pikku hiljaa avaamaan niitä solmuja ja puhua mahd. paljon sun olosta! Jos ei mikään auta niin olisko joku ammattiapu mitään, esim. pariterapia?
Toivon sulle kaikkea hyvää jatkoon ja toivottavasti saatte sun ja sun avopuolison seksielämän elvytettyä, koska jo yks lämmin ja ihana halaus antaa niin paljon voimaa!
Jaksamisia :)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat