Piristystä makkariin;)

Seuraa 
Liittynyt5.11.2011

Kaipaisin monipuolisia neuvoja makkarin puolella...:p

Esimerkiksi:
- millaisia esileikkejä teillä on ennen seksiä
- mikä saa miehen syttymään parhaiten
- mitkä asennot saavat aikaan suurimman nautinnon naisella / miehellä
- mistä mies pitää eniten suihinotossa
- mite miehen saisi parhaiten uusintakierrokselle... ;)
ym.

Toivoisin paljon vastauksia ! :)

Sivut

Kommentit (17)

Vierailija

-Suosittelen pelejä esmes http://helmikauppa.mtv3.fi/index.jsp?action=viewproduct&product_id=3512 tuo on todettu ainakin meidän suhteessa hyväksi peliksi ;) toinen on http://www.kaalimato.com/catalog/Rakkauspeli_p_8.html joka myöskin todettu hyväksi.

-Minun ei tarvitse kuin puhua vähän tuhmia tai vilautella niin mieheni on kiihkon partaalla.

-Itselläni on nainen päällä asento ainakin se miellyttävin ja ns. helpoin tapa saada tyydytys, mieheni taas tykkää ottaa minut takaapäin.

-Mieheni pitää kovasti kun siltä ottaa suihin ja siihen vielä lisättynä pallien imeminen.

-Miestä ei taida ihan heti saada uusintakierrokselle, joten voi olla parempi odottaa hetki ja sitten jatkaa taas.

Toivottavasti sait edes vähän piristystä makkariin ;)

-victoria
Seuraa 
Liittynyt5.11.2011

Kiitti paljon neuvoista, ja kyllä toi piristystä ! ;D:)

Pelien ehdotus oli tosi hyvä, ehkä jouluna sen vois ostaakkin.. :p

Ite en oo viel oikee syttyny tosta takaapäin asennosta, mies kyllä pyytää sitä usein ja itsekin haluaisin sitä kokeilla uudestaan.. Eka kerta sai mut jotenki järkyttyyn kun se sattu niin paljon, enkä tiiä miten pääsisin siitä yli. :S

Vierailija

Itsellänikin sattuu jos heti ensimmäiseksi takaapäin mutta olen huomannut sen että ensin kannattaa olla mies päällä asennossa ja sitten vaihtaa ja varovasti totuttautua siihen kun menee syvälle. :) Se ei sitten enää satu, muistaa vain ottaa rauhallisesti. :)

Vierailija

Menee vähän ohi aiheen, mutta olisi hauska tietää tarkemmin mimmoisia pelejä nuo ovat. Tai no jälkimmäisestä olikin selkeä selostus mutta minkälaisia kysymyksiä ym. tuossa ensimmäisessä pelissä on? :)

-victoria
Seuraa 
Liittynyt5.11.2011

Mietein samaa sillon ku nuo linkit sain tuohon:)

Jonku pelin ajattelin kyllä jouluksi ostaa ja ois kyllä kiva tietää kummassa on paremmat kysymykset ettei mene nauramiseksi ..:D
Esimerkkejä Sillä Mielellä pelin kysymyksistä. ????:)

Vierailija

Voi kuulostaa ehkä ällöltä, mut ei kannata unohtaa miehen peppureikää! Se saa ainaki mun miehen hulluks kun tunkee vähän sormea sinne ja sitte sormella tärisyttää sitä ja leikittelee, hipsuttaa, nuolee sitä. Ehkä mieluiten suihkussa tai suihkun jälkeen suositeltavaa ;D

Vierailija

pyydä miestäs menemään varovasti ja hitaasti sisälle, niin totut paremmin. jännittyneenä varmasti sattuu, että koitat vaan olla rentona. se oli kans hyvä vinkki että jätät takaapäinasennon vasta yhdynnän loppuvaiheille jolloin pimppi on jo tottunut.. ; D

takaapäin on muuten ihan paras asento että kannattaa tutustua siihen ja hylätä vaikka sit myöhemmin jos se ei satu olemaan sulle mukava : )

Vierailija

No olen varmasti tosi pahasti myöhässä mutta siis noi sillä mielellä pelin kysymykset on vähän ehkä tylsiä ja ne tehtävätkiin harvoin varsinaisesti kiihottavia. Itselläni ei ainakaan toiminut yhtään kiihottavasti, lähinnä vaan molemmat haluttiin että peli olisi mahd pian ohi.

Vierailija

naisen tekemä aloite saa miehen varmasti syttymään. esim tarraat miestä haarovälistä ja ohjaat makkariin. jne:)
esileikkinä voi kosketella ja hyväillä toisen vartaloa ja miehen vehjettä käsitellessä voi käyttää liukkaria, tuntuu kuulemma hyvältä.

-victoria
Seuraa 
Liittynyt5.11.2011

ennipenni
25.12.2011
naisen tekemä aloite saa miehen varmasti syttymään. esim tarraat miestä haarovälistä ja ohjaat makkariin. jne
esileikkinä voi kosketella ja hyväillä toisen vartaloa ja miehen vehjettä käsitellessä voi käyttää liukkaria, tuntuu kuulemma hyvältä.
Okei,kiitti paljo neuvoista!:)

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat