Auttakaa amatööriä!

Vierailija

Hei! En ole kovin kokenut seksipuuhissa tai varsinkaan yhdynnässä. Neitsyyteni menetin noin 3 vuotta sitten ja sen jälkeen panohommat ovat olleet säännöllisen epäsäännöllisiä.

Ongelmani on seuraavanlainen: Tyydytin itseäni yks kerta dildolla (+ rutkasti liukkaria), mutta se ei tuntunut menevän sisälle! Kyse ei ollut kivusta, vaan enemmänkin jostakin esteestä (luu tms.)jonka takia reikä oli puolet pienempi. Este oli siis sisälläni, ei ulkosynnyttimissä. Asentonani oli lähetyssaarnaaja eli siis makasin selällään sangyllä. Mietin, että voisiko asennon vaihtamisella, lantion liikuttamisella tms olla apua ongelmaani? Onko teillä ollut samanlaista ongelmaa? Kävin vasta gynekologilla ja hän sanoi kaiken olevan kunnossa. Pitääkö naisen laittaa lantion seutu johonkin tiettyyn asentoon lähetyssaarnaajassa ja muissa asennoissa?

Olisin todella kiitollinen, jos joku osaisi vastata tai jakaa kokemuksiaan. Myös ideoita eri asennoista ja niiden muunnelmista otetaan vastaan! :)

Kommentit (4)

Vierailija

Dildo ja aito muna eroavat hyvin paljon toisistaan ja ne kulmat on erilaiset pannessa ja masturboidessa, siis ne sisääntulokulmat.

Itselläni on vibraattori ja sisäänmeno on vaikeaa sillä, mut pannessa muna menee iha heleposti!

Cik
Seuraa 
Liittynyt13.9.2010

itse olen huomannut saman, että masturboidessa ei meinaa mennä dildo aina sisälle, mutta kun alkoi katsomaan pornoa niin jopas luisti! :) mutta jos olet kerta käyttänyt liukkaria niin en sitten tiedä... oletko ollut muuten tarpeeksi kiihottunut vai "halunnut hoitaa homman nopeasti"?

Vierailija

En kyllä ihan täysin kiihottunut ole ollut, joten saattaa johtua siitäkin.. yleensä kiihotan itseäni ensin muilla tavoin ja sitten vasta otan dildon käyttöön. dildon kanssa säätämisessä kuitenkin menee aika nopeasti fiilikset.. Onko jotain vinkkejä asennoista, jolloin dildo menisi mahdollisimman hyvin sisälle? :)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat