Tsekkaa mun blogi ja jätä rakentavaa palautetta!

Kommentit (5)

Vierailija

Otsikko iskee ensimmäisenä vasten naamataulua, se on ihan hirveän ruma mielestäni. Otsikko on kuitenkin ensimmäinen asia mitä lukijat näkevät, joten siihen kannattaa panostaa. Helppo ja ihan tyylikäs otsikko on esim. yksivärisellä pohjalla oleva otsikkoteksti jollain vähän erikoisella fontilla + pari brushia.

Esimerkki:
Rimmelin sivun taustakuva http://www.rimmellondon.fi/?cmp=rimmeladwords0909&kw=meikki&gclid=CKiyuf... Tyylikäs, mutta helppo toteuttaa

Vierailija

Mun mielestä taas tuo otsikko ei ole niin kamalan paha mutta fennistinä kavahdan huonosti huoliteltua tekstiä. Blogissa viihtyy paremmin, jos sellaiset perusasiat kuin tekstin ulkonäkö ja oikeakielisyys ovat suurin piirtein kunnossa. :)

Vierailija

Huonolaatuiset kuvat, tylsää ja ei edes oikeinkirjoitettua tekstiä, tylsä ulkoasu, eikä mitään järkevää sisältöä. En keksi mitään syytä, miksi kukaan muu kuin tuttusi lukisivat blogiasi, koska siinä ei ole mitään aihetta tai teemaa, vaan teksti on samaa diipadaapaa kuin yhdeksässä kymmenestä blogista, joita teinitytöt kirjoittavat, eli "tänään tein sitä ja sitä, sit menin sinne ja tänne, oli ihan kiva päivä". Uskon, että sinulla olisi maailmalle enemmänkin annettavaa kuin vain meikkipussisi tai penaalisi sisältö.

henna--
Seuraa 
Liittynyt7.11.2011

Moikka, kävin katsomassa ja kommenttia jätin bloginkin puolelle :) Oon käynyt ennenkin ton linkin takana joten huomasin et ulkoasu on muuttunut, mun mielestä parempaan suuntaan! Otsikko on aika yksinkertainen. Mutta tosta taustakuvasta tykkään, ajankohtainen tähän vuodenaikaan eikä hypi ainakaan mun silmille vaan sointuu kivasti tonne taustalle : )

Ite kaipailisin myös palautetta oman blogini kanssa, osoite on http://joyful--moment.blogspot.com

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat