Tuuheat hiukset / uusia hiusideoita

Seuraa 
Liittynyt11.10.2011

Hei!

Yleensä tupeeraan hiukseni tuuheiksi ja isoksi, mutta luonnollisesti hiukset kärsivät tästä, eikä kampaus meinaa pysyä koko päivää.

Nyt haluaisinkin jotain uutta ja vähemmän hiuksia rasittavaa. En tykkää pitää ainakaan kaikkia hiuksiani kiinni, vaan pidän niitä mieluummin auki. Mitä hellävaraisia hiustenlaittovinkkejä teillä olisi antaa minulle? En halua föönata hiuksiani, sillä pesen ne aina iltaisin (ja lisäksi kaikki kuumilla laitteilla pelaaminen rasittaa hiusta).

Kommentit (2)

Vierailija

Jos et ole taikuri, niin sinun on valitettavasti mahdotonta saada jonkinlainen kampaus aikaan ilman mitään hiusta rasittavaa. Tai voithan pitää ponnaria tai lettiä?

Tupeeraus ei kuluta hiusta niin paljon, kun osaat tekniikan. Eli ensin harjaat hiukset selväksi, sitten otat pieni osio kerrallaan, työnnät tupeerauskammalla kolme kertaa latvasta juureen ja suihkautat lakkaa. Pidä latvaa ylhäällä kunnes lakka on kuivunut pari sekuntia ja hiusosion pitäisi jäädä pystysuoraan. Tee tämä koko päälle ja sitten kampaat hellästi keskittyen päällisosioihin. Tukka kannattaa selvittää suihkutettavan hoitoaineen kanssa illalla ennen nukkumaan menoa/ennen suihkua.

underthreat
Seuraa 
Liittynyt11.10.2011

Tiedän että hiuksia on lähes mahdotonta laittaa mitenkään rasittamatta niitä ollenkaan, mutta tässä toivoisinkin keinoja jotka rasittavat mahdollisimman vähän. :)Onko kellään kokemusta hyvistä, tuuheuttavista tuotteista?

Kiitos tupeerausneuvoista!

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat