sydänsuruja..niistä taida sittenkään päästä

Vierailija

Olo aika sanoinkuvaamattoman maassa..mitähän helvettiä täällä edes enää teen. miten yks ihminen pystyykään saamaan jotai tälläistä aikaan. kun toinen yks kaks päättää kaiken jälkeen mitään selittämättä että tää oli tässä..muuttu eri ihmiseks vaikka kaikki oli hyvin. miten ihmeessä saa sydämensä vielä ehjäksi. ei varmaan mitenkään....

Kommentit (2)

Vierailija

Hyvä lääke siihen on aika. Ajan mittaan rupeaa helpottamaan ja ennenkuin huomaatkaan olet jo päässyt yli siitä yhdestä ihmisestä. Joillakin se vie enemmän aikaa, kuin toisilla.. Kun erosin ensirakkaudestani minusta tuntui ihan samalta, kuin sinusta. Oltiin seurusteltu yli 3 vuotta ja ajattelin että ei koskaan helpota. Itkin päivät pitkät ja olin vähän ''masentunut'' tämän asian takia. Sitten puolen vuoden päästä alkoi jo enemmän helpottaa ja nyt on vuosi erosta ja on niin hyvä olla :) Usko pois, kyllä se helpottaa ajan myötä ! Ystävien kanssa olo helpottaa ja positiivinen ajattelutapa. Suklaa auttaa myös sydänsuruihin ! Mietippäs tällä tavalla, että ehkäpä teidän ero oli tarkoitus, vaikka se ei nyt siltä tunnu. Sua odottaa jossain juuri sulle täydellinen kumppani jossakin. Paljon voimia sinulle, muista että elä menetä elämiloa sydänsurujen taki vaikka ne niin paljon sattuukin.

Vierailija

Paras kosto on elää hyvä elämä !

Hanki itsellesi ihania harrastuksia, tee ihanaa ruokaa, katso komedioita ja muita hyviä leffoja. Hyvä keino puhdistaa ajatuksia on myös liikunta.

Se tyyppi joka särki sydämesi ei ole lähellekään sinun arvoisesi. Poista numerot kännykästä, poista hänet facebookista, mesestä yms. Hän ei pilaa sinun elämääsi enää koskaan!

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat