Nyt hyviä vinkkejä intiimi alueen sheivaukseen

Vierailija

Monesti täällä on ollut kysymyksiä intiimi alueen sheivaamisesta, mutta tarkempia tietoa ei ole tullut esille.

1. Mikä on teidän tyylinne? (esim. Posliini, viiva, siistitty.)

2. Millä karvat hoituu? Käyttekö ihan ammattilaisella vai käytättekö epilaattoria tai sheiviä ja käytättekö vaahtoa, saippuaa vai ei mitään?

3. Kuinka usein? Heti kun alkaa tulemaan sänkeä?

4. Hoidatteko jotenkin heti "sheivauksen" jälkeen?

5. Entä ilmestyykö niitä inhottavia näppylöitä?

Kaikki tieto on nyt tarpeen. Itse käytän perus sheiviä ja sen jälkeen kauheasti pitää rasvata, ettei tulisi niitä näppylöitä. Seuraavana päivänä on tullut jo sänkeä, mutta kun intiimi alueen iho on niin herkkä, ettei voi heti sheivailla uudestaan. Alkaa kyllästyttämään. Mietin, että onkohan hyötyä miesten parran ajo sheiveistä ja vaahdosta, sillä nehän soveltuvat herkälle iho alueelle. Varaa ei ole vielä ainakaan ostaa epilaattoria (ja haluaisin panostaa hyvään sellaiseen) ja vahauskin on kallista... ainakin pidemmän päälle.

Kommentit (4)

Vierailija

Hmm mietin tuota sun lausetta "vahaus on kallista ainakin pidemmän päälle". Vahauksellahan karvat pysyvät poissa n. 4viikkoa (ensimmäiset pari kertaa pitää vahata n. 1-2vk välein koska karvat kasvavat eri aikaan). Riippuu tietysti jos ostaa jotain superhalppis höyliä..

Vierailija

Heartshaped, jos käy ihan ammattilaisella, niin kyllä se kalliiksi minulla tulee, en tiedä sitten sinusta. Eikä ole nyt puhetta mistään halppis höylistä!

Vierailija

1. ja 3. Ajelen kaikki kaikki karvat pois, mutta sänkeä saa olla max. puol senttii et ajelen taas.

2. Käytän joskus Gigantista kympillä ostamaani hiustenleikkuukonetta, sillä karvat lähtee tehokkaasti ja kivuttomasti. En käytä mitään tököttejä.

4. En, joskus harvoin jos vetelen sheiverillä niin saatan rasvata perusrasvalla sen jälkeen.

5. Ei ilmesty!

Ps. Käytin aikasemmin sheiveriä, sillon tuli niitä näppylöitä, mut jos tyytyy ehkä puoli milliä pidempään lopputulokseen niin on hyvä käyttää vaikka sit sitä hiustenleikkuukonetta. :) Ilman sitä "häkkiä", eli kaikkein lyhimmillä.

Epätoivoinen ylioppilas

Itse typeränä ensimmäistä kertaa sheivatessani käytin höylää kuivaan ihoon ja sain inhottavia näppyjä jotka kutisivat muutaman päivän ja punersivat. En sen jälkeen ole uskaltanut kuin hieman "siistiä" alapäätäni. Konetta käyttäessä tulos on aika epäsiisti joten en tiedä mitä tehdä!? Miten välttää punertavia näppyjä, kutinaa ja pistelyä??

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat