Kaipaan vinkkejä laihduttamiseen

Vierailija

Olen 168 cm ja 65 kg, vaatekokoni on 36-38. Eikä mulla omasta mielestäni ole paljoa ylimääräistä, mutta kuitenkin haluaisin pudottaa noin 5 kg.

Välillä vaan tuntuu vaikealle, sillä jos kiellän herkut itseltäni, niin erityisesti silloin niitä alkaa tekeen mieli. Olen ajatellut pitää herkuttoman marraskuun (no tietty jos kavereiden kanssa pidetään pikkujoulut, voin silloin hieman herkutella).

Onko kellään hyviä vinkkejä, miten alkaa laihduttaan? Olen liikunnallinen, joten jo nyt tulee liikuttua.

Kommentit (3)

Vierailija

Yhdyn samaan että kiloja saisi itseltä nyt vähän karista. Olen 181 cm pitkä eli aikasta pitkä ja painan n 68 kg. Mielestäni olen vähän turhan painava ja painoa on hankala vertailla kun kaverit ovat paljon lyhyempiä. Olisiko siis kommenttiä tähän?

Itselläni vatsa ainakin hetkeksi kiinteytyi kun jaksoin tehdä n 100 erilaista vatsalihasta aina iltaisin. Herkkuja vähensin tuolloin myös.Enkä karkkeja syönyt ollenkaan. Se toimi joten suosittelen vaikka aluksi hankalalta tuntuukin.

Jos tämä nyt alkuun
;)

Vierailija

Ajattelin itsekkin alottaa samanlaisen savotan, kuin netta87, eli alottaa tuo painonpudotus jollain 5 kilolla. Mitatkin aika samat 170/65.
Toivottavasti täältä saa hyvää tsemppausta :)

Vierailija

Ruokavaliolla voit saada tuloksia aikaan helposti, varsinkin jos liikut muutenkin. Vaihda vaalea leipä tummaan, peruna+makaroni salaattiin ja syö paljon lihaa. Syö pienia annoksia monta kertaa päivässä, vaikka et tuntisi oloasi hirveän nälkäiseksi. Näin et syö liikaa kerralla ja aineenvaihduntasi toimii paremmin. Aamuisin kannattaa syödä mysliä tai puuroa. Alkoholi kerää nestettä kehoon, joten kohtuudeella sitäkin. Ja mitä tuohon makeannälkään tulee, niin korvaa herkut hedelmillä. Itselläni toimii ihan tuore ananas tai banaanit.
Ohjeeni ovat suuntaa antavia, jos haluat enemmän tietoa niin netistä varmaankin löytyy. Itse olen pärjännyt näillä :)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat