Miehen ulkonäkö

Seuraa 
Liittynyt3.7.2011

Aihe on ehkäpä jo olemassa, mutten nopealla selaamisella löytänyt, joten aloitin uuden.

Luin jostain vähän aikaa sitten juttua, että naisilla on tyypillisesti useamman tyyppisiä ihannemiehiä. Joku pitää hoikkaa miestä hyvännäköisenä, toinen tahtoo suuret lihakset ja kolmatta viehättää nallekarhumainen turvallinen olemus.

Ihan mielenkiinnosta, miten cosmonaisilla. Etsittekö Orlando Bloom tai Brad Pitt kopiota seurustelukumppaniksenne? Vai viehättääkö kenties se tavallinen naapurin jussi enemmän? Onko teillä ollut useammantyylisiä kumppaneita vai onko kaikissa ollut jotain samaa?

Entä jos se Alex Pettyferin näköinen jätkä sattuu osoittamaan kiinnostusta? Lähdettekö mukaan juttuun vaikkei luonne ehkä aivan täysin miellyttäisikään? Häiritsisikö se, että todennäköisesti muutkin naiset katselisivat miestä ja mies saisi huomiota useilta naisilta tahtomattaankin?

Kuinka paljon ulkonäkö merkkaa, jos luonne on ihana? Onko sillä mitään väliä, vai oletteko mieluummin vain ystäviä, jos ulkonäkö ei viehätä oikein millään tapaa?

Oletteko huomanneet, että jokin pieni ulkonäköön liittyvä juttu olisi täydellinen turn off/turn on, joka voisi muuttaa koko tutustumisen suunnan?

Mitä mieltä olette väitteestä, että jos isäsuhde on hyvä niin poikaystävät muistuttavat omaa isää ja jos taas isäsuhde on huono, poikaystävät ovat vastakohtia isälle? Oletteko huomanneet tällaisia yhteneväisyyksiä (lähinnä ulkonäön kannalta tämäkin)?

Vaikuttaako vaatetus, hiustyyli ym. asiat joihin on helppo vaikuttaa, kuinka paljon siihen ihastutteko ihmiseen?

Olisi kiva, jos ihmiset viitsisivät vastata yksityiskohtaisemmin kuin "kokonaiskuva ratkaisee", koska se nyt on aika selvää :) Erityisen kiva olis kuulla noita turn on/turnoff piirteitä ja sellaisia omia huomioita näistä asioista :P

Kommentit (0)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat