eRepublikin suomalainen yhteisö tuplaantui

Vierailija

Erepublik on yhteiskunta- ja sotasimulaattori, joka on toiminut jo vajaat neljä vuotta netin syövereissä. Pelissä kukin pelaaja edustaa yhtä eMaailman kansalaista, joka voi osallistua politiikkaan (liittyä puolueeseen, pyrkiä sen puheenjohtajaksi, pyrkiä puolueesta kansanedustajaksi ja osallistua päätöksentekoon tai jopa presidentiksi ja johtaa kokonaista yhteiskuntaa), liittyä sotilasyksikköön ja armeijaan (eSuomen puolustusvoimien lisäksi maassa toimii kolme itsenäistä sotilasyksikköä) ja vaikka mitä muuta (oikeastaan vain mielikuvitus - ja pelimekaniikka - ovat rajana).

eSuomi on tällä hetkellä kusessa. En kaunistele tilannetta sen kummemmin. Olemme puolisen vuotta taistelleet rakasta etelä naapuriamme eViroa vastaan ja turpaan on tullut niin että moni kokenut suomalainen on lähtenyt karkuun ulkomaille ja liittynyt ulkolaisiin armeijoihin. Maamme puolustus on kärsinyt tästä huomattavasti ja asukaslukumme on tasaista tahtia kutistunut peli-ilon vähetessä - puolen vuoden jälkeen ei jaksa samalla tavalla hakata päätään seinään yhä uudelleen ja uudelleen. eViron kanssa on yritetty saada rauhaa aikaiseksi, mutta eihän sellainen heitä kiinnosta kun ovat vahvempia.

Nyt kuitenkin kahden viime päivän aikana eRepublikin suomalainen yhteisö on onnistunut tuplaamaan jäseniensä määrän! Tilanne on kääntymässä mutta eViro hallitsee vielä Suomen alueita. Tarvitsemme vielä lisää väkeä mukaan, jotta voimme vapauttaa eSuomen alueet ja siirtää taistelun lahden toiselle puolelle. Pelin yhteisö ottaa hyvin vastaan uudet pelaajat ja neuvoja ja tukea on tarjolla jos niin haluaa.

Itse peliin voi käyttää vain pari minuuttia päivässä, mutta myös enemmän jos haluaa (riippuu ihan siitä miten haluaa peliä pelata). Nyt kutsunkin teidät mukaan testaamaan tätä peliä, jota itse olen pelannut sen alkupäivistä asti. Liittykää mukaan edes siksi että voimme antaa virolaisille pataan! Ehkä Viron jälkeen olisi jo Ruotsin vuoro, mutta moisesta emme voi vielä haaveilla niin kauan kun Viro pitää hallussaan valtaosaa alueistamme.

Peliin voit liittyä mukaan joko referer-linkin kautta http://www.erepublik.com/en/referrer/Griffoni

tai pelin etusivulta http://www.erepublik.com

Mikäli käytät ylempää linkkiä tuet pelin suomalaista yhteisöä.

eSuomen yhteisön foorumin löydät osoitteesta http://erepublik.fi/forum/

Kommentit (0)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat