Känni tunnustukset

Vierailija

Täällä kirjoittelee nuori nainen , joka tarvitsee hieman rohkaisua. Ajattelin pyytää tuttavaani ja mielestäni aika kuumaa kaveria treffeille. Ongelmani etten uskalla :D Kaveri on antanut ymmärtää että on kiinnostunut, lähinnä ollessaan kännissä, mikä tässä nyt mietittyttääkin. Johtaako yleensä kännissä tehdyt / sanotut asiat mihinkään . Kokemuksia ?

Kommentit (4)

Vierailija

Jos kaverisi on selvinpäin ihan erilainen ja häntä suorastaan hävettää kännissä sanotut jutut niin sitten ne kannattaa pistää vaan kännin piikkiin.

Mutta silti kannattaa rohkaistua ja pyytää vaikka kahville. Siinä "treffien" aikana huomaa kyllä jos kaveri on kiinnostunut tai jos hän ottaa kaiken vain kaverillisesti.

Vierailija

Itselläeikin on koitunut päänvaivaa yhdestä kännitunnustuksesta. Viime viikonloppuna miesystäväni ehdotti yhteenmuuttoa ja sen jälkeen ei ole ottanut asiaa puheeksi. Taidan kumminkin odottaa, milloin asia tulee taas esille, mut kyllä tää pyörii nyt koko ajan mielessä ja jännityksellä odotan seuraavaa siirtoa :D

Vierailija

Jeeeps. Tosiaan kaverikin on puhelimessa monesti sanonut pitävänsä musta :D ja tottakai sitä on alkanut itse miettimään asioita .. mutta pitää varmaan seuraavan puhelun (jos semmoista nyt tulee) niin ottaa asia puheeksi :)

Toivottavasti teillä yhteenmuutto asiat nopesti ajankohtaisiksi uudestaan , eikä vaan unohdu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat