Romanttinen ilta mökillä

Vierailija

Menemme viikonloppuna poikaystäväni kanssa hänen mökilleen.

Auttakaa keksimään, mitä kaikkea tekemistä voisin kehitellä sinne. Olen ajatellut että laitan kynttilöitä yms. mutta jotain hyviä ideoita kaipailen vielä! ;)

Kommentit (6)

Vierailija

Mulla on näistä kokemuksia paljon! :D Jos mökin yhteydessä on sauna niin saunokaa yhessä. Ulos vois laittaa lyhtyihin tulia, niin on kiva tulla saunasta välillä vilvottelemaan :) Sisälle kynttilöitä ja takkaan tulet jos mahdollista. Ottakaa hyvää ruokaa mukaan, jos siellä ei ole sähköjä niin kylmälaukku toimii! En tiiä miten hyvin varusteltu poikaystäväs mökki on, jos siellä on sähköt niin sehän mahdollistaa paljon. Meijän mökillä niitä ei oo, eikä juoksevaa vettä mutta hyvin on pärjätty :D Jos ulkona ei oo paha keli niin illalla voisitte käydä kävelyllä, jos sattus olemaan tähtiä ja kuutamo. Etteköhän te tekemistä keksi ;)

Vierailija

Vooi nää romanttisen mökkiviikonloput kahdestaan on ihania!

En ole lukenut mitä muuut ovat kirjoittaneet, joten saattaa tulla samoja asioita.. Riippuu kyllä paljon minkälainen mökki on, että mitä siellä voi tehdä mutta..
-Sammuttakaa puhelimet tai laittakaa ne ainakin äänettömälle. Saatte silloin olla kaikessa rauhassa ihan kahdestaan. (Ilmoittakaa kuitenkin jollekin, ettei joku ole hädissään miksi teihin ei saa yhteyttä).
-Laittakaa kynttilöitä palamaan sisälle sekä ulos. Ne tuovat tunnelmaa ja ovat romanttisia.
-Lämmittäkää sauna ja tehkää toisille jonkinlainen kasvo- tai vartalonaamio. (Tämä voi jäädä vain teidän väliseksi jos miehesi ei viiti laittaa kasvonaamiota, koska se on ''naisten juttu'' .....
-Tehkää toisillenne saunan jälkeen hieronta kynttilänvalossa.
-Tehkää yhdessä jotain hyvää ruokaa mistä molemmat tykkää tai testatkaa jotain hyvää uutta reseptiä. Voitte syöttää toista toisen haarukalla ;-)
-Käykää illalla kävelyllä. Tähtitaivas <3

Vierailija

aivan ihania nämä vastaukset :) kiitos paljon kaikille ! on sähköt tosiaan :)
oi en malta odottaa! ei olla pariin viikkoon nähty :/

Vierailija

Harmi ku tässä ei oo kirjotettu miten mökkireissu meni. Kiva kuitenkin että törmäsin tähän mökkiviestiketjuun. Just mietin miten piristäisin vaimoani hääpäivänämme. Mökki jossain sivummalla voisi olla paljon romanttisempi kun esimerkiksi hotelliloma. Kuitenkin mökillä voi olla vapaammin ja rentoutua täysin. Mistä te ootte vuokranneet mökit kun ootte mökkiä tarvinneet? Ite löysin tälläsen sivun http://www.vuokraamokki.info mistä löytykin mukavia luksusmökkejä mutta muitakin vinkkejä otetaan vastaan.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat