Olisi kiva saada palautetta blogistani :)

Vierailija

Elikkäs olisi tosi kiva saada palautetta blogistani. :) Kiitän ja kumarran etukäteen.

http://emiliasiii.blogspot.com/

Kommentit (2)

Vierailija

selvä! alotetaan vaikka tosta blogin nimestä- ei osotteesta, vaan nimestä. Äärettömän tylsä ja kliseinen. "my life-päivikki" "just my own-selma" jnejne.

sitten sisältö. selasin useita sivuja, enkä löytänyt yhtäkään oikeasti hyvää postausta. kaikissa oli yhydys____sana___virheitä, kummallisia aatteita ja tylsää kieltä. Joistakin postauksista oikein hyppäsi naamalle se, kuinka yrität kirjoittaa huumorilla tai kevyellä itseironialla... ja epäonnistut siinä. tuo lapsuus-postaus pisti vihaksi. en tiedä millaisen lapsuuden elit, mutta ei meillä täällä ainakaan ollut tuommoista ala-asteella. ei silloin oikeasti ketään kiinnostanut repun merkki tai geelikynien määrä:D nykyäänkin näkee kyllä täysin kunnolliseen toppapukuun pukeutuneita alaluokkalaisia, eivät ne kaikki puoliksi alasti kulje. eli jätä blogista pois yleistys, tekohuumori ja tylsät kuvat. Kynsipostauksia on aivan liikaa verrattuna siihen, ettei blogisi ole kynsiblogi, ja että eipä nuo sun lakkaukset mitään erikoisia ole. I?-kohdassa mainitset vaatteet ja valokuvauksen. sulla ei ole mitenkään massasta poikkeava tyyli, eivätkä kuvat ole edes manitsemisen arvoisia. ei kannata puhua ja tehdä ristiin. lukijat kyllä huomaavat.

NO SIT POSITIIVISTA!
sun blogi ei ainakaan ole sellanen "täs mun asu tänään,- edestä, takaa ja ylhäältä." sulla on joitain ihan fiksuja ajatuksiakin joooo.

älä masennu tästä kommentista, mut sun blogi on todella kaukan siitä millasta jaksasin seurailla. (jollekin muulle toi voi olla täydellinen!:) )

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat