Tampereelle muutto

Vierailija

Ollaan poikaystävän kanssa etsimässä Tampereelta asuntoa, muutto olisi loppu-/alkuvuodesta, opiskelujeni perässä. Tampere ei ole niin kamalan tuttu paikka, joten olisiko vinkkejä sinne muuton suhteen.

Mistä päin kannattaa asunto hankkia (rivi/kerrostalokaksio) ja minne ei missään nimessä kannata muuttaa? Rauhallinen, kiva ja kohtuuhintainen paikka siis hakusessa. Kouluni sijaitsee keskustassa, joten jos asunto ei ihan siinä lähellä ole, niin hyvät kulkuyhteydet pitäisi sinne olla.

Plus kaikki muutkin vinkit Tampereella asumisesta ja elämisestä otetaan vastaan! :)

Kommentit (3)

Vierailija

Tää on sinänsä vaikea kysymys kun mielipiteitä on niin monia.

Mun mielestä kivoja asuinalueita:
*Keskusta -> +sijainti -kallis

*Tammela -> +lähellä keskustaa -myös melko kallis (http://fi.wikipedia.org/wiki/Tammela_(Tampere) )

*Kaleva -> +keskustan läheisyys, kaunista seutua (puistot) -ei myöskään sitä edullisinta asuinaluetta välttämättä (http://fi.wikipedia.org/wiki/Kaleva_(Tampere) )

*Iidesranta -> +kaunista seutua, myös melko lähellä keskustaa -ei niin hyvät bussiyhteydet muualle päin Tamperetta kuin esim. Kalevasta.

*Muotiala -> +uusia taloja - kallis ja sijainniltaan jo melko kaukana keskustasta. (http://fi.wikipedia.org/wiki/Muotiala)

*Hervanta -> +"kaupunki kaupungin sisällä" eli siis oikeastaan kaikki palvelut löytyvät sieltä, todella hyvät bussiyhteydet vaikka matka keskustaan onkin pitkä - huono maine, tosin parantanut sitä varmasti koko ajan (http://fi.wikipedia.org/wiki/Hervanta)

Tässäpä joitakin mitkä mielestäni ovat hyviä ja sopivat varmasti kuvioosi siinä mielessä että osa on lähellä keskustaa ja tuo Hervanta sitten esimerkkinä vähän kauemmasta alueesta mutta hyvät yhteydet sieltä on kuitenkin. Rivitalokaksioita näistä alueista on melko hankala löytää, tuo Muotiala on ehkä ainut semmoinen missä niitä voisi olla. Rivitaloja löytyy ehkä vähän läntisemmältä/itäisemmältä Tampereelta, joista minulla ei ole oikein antaa vinkkejä. Mutta joku niistä paremmin tietävä voi ehkä kertoa enempi niistä ja näistä muistakin mistä jotain jo mainitsin :)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat