Kokemuksia? Opiskelija ja vauvaperheen arki?

Vierailija

Mielenkiinnosta kyselisin niiden kokemuksista, joilla nämä kaksi yhdistyvät. Ollaan poikaystävän kanssa suunniteltu yhteistä tulevaisuuttamme, ja haluttais aloittaa perheen perustaminen kohtalaisen nuorena (verrattaen, että nykyään ensisynnyttäjien keski-ikä on n.28v), eli toisen asteen opintojemme aikana. Tää nyt ei oo meille kuitenkaan vielä ihan ajankohtaista, mutta luonteeseeni kuuluu miettiä ja suunnitella asioita jo etukäteen :D
Onko kellään omakohtaisia kokemuksia perheen perustamisesta niin, että omat tai kumppanin opinnot olivat vielä kesken? Kuinka arki luisti, tuliko tiukkaa rahan kanssa (yms) ? Olisi mukava kuulla :)

Kommentit (3)

Vierailija

Omakohtaista kokemusta ei ole, mutta luokallani on yksi seurusteleva pariskunta ja he saivat lapsen tuossa viime toukokuussa ja äiti jäi tietenkin äitiyslomalle ja isä jätti myös koulunsa kesken. Tosin tämähän nyt ei siis tarkoita sitä etteikö tuo yhdistelmä esimerkiksi teille sopisi :)Ja raha-asiat heillä on kuulemma edelleen tiukilla vaikka lapsen isä käykin nyt töissä.

Vierailija

Kellään kokemuksia, miten onnistuu lastenhoidon järjestäminen vieraalla paikkakunnalla, kun ei ole sukulaisia tai vanhoja tuttavia? Tämän kanssa painiskellaan jatkuvasti miehen kanssa...

Vierailija

Entiedä, josko olet jo löytänyt apua ongelmaan, mutta meille löytyi kerran mll:stä ja toinen löydettiin osoitteesta http://www.tendea.fi. Tsemppiä ja jaksamisia sinne! Välillä lapsiperheen arki on aika raskasta, mutta samalla ihanaa.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat