Työharjoittelu kauneushoitolassa???

Vierailija

eli ajatuksena mennä nyt kauneushoitolaan työharjoitteluun ja tutustua alaan. Jos pidän alasta, rupean sitä opisekelemaan.

Kysymys kuuluukin, että onko kellään tietoa/kokemusta, minkälaisia tehtäviä annetaan työharjoittelijalle kauneushoitolassa, kellä ei ole meneillään olevaa koulutusta alasta?? Olisi tosi kiva vähän tietää etukäteen, ennenkun menen sinne ihmettelemään :)

Kommentit (2)

Vierailija

Mukava kuulla että olet kiinnostunut tästä ihanasta alasta :)

Luulempa että riippuu paljon hoitolasta, mitä työtehtäviä sinulle annetaan. Suoraan ainakin voin kertoa että saat siivota, pyyhkiä hyllyjä, viedä roskia, purkaa kuormaa, luultavasti vastailla puhelimeen ja hoitaa ajanvarausta/kassaa,valmistella hoitopaikkoja, pestä siveltimiä, hoitaa välinehuoltoa ja ehkä myydä tuotteitakin.

Jos olet halukas oppimaan ja työharjoittelupaikalla on resursseja, saatetaan sinulle jopa opettaa joitain hoitoja. Näin kävi luokkakaverilleni, joka oli työkkärin kautta hoitolassa harjoittelussa. Alan opiskelijana yleensä saakin tehdä hoitoja oppilashinnoilla, toki riippuu paikasta, joissain ei anneta tehdä juuri mitään. Jos haet paikkaan, jossa on sekä hoitola että myymälä, (esim. Yves Rocher) pääset varmasti tekemään myös myyntityötä ja tuoteneuvontaa :)

Tsemppiä sinulle ja kannattaa kysellä eri paikoista, että pääset sellaiseen jossa saat tehdä muutakin kuin vain seisoskella :)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat