Missä käyttäisin seksikkäitä saappaita?

Vierailija

Ostin vähän aikaa sit mustat saappaat, joissa on vähän platformia ja korko on kymmenisen senttiä. Saappaat ylettyy melkein polveen asti. Varressa ei oo mitään koristeita, vaan se on sellanen ihan ihonmyötäinen. Ei oo piikkikorko, mut sellanen kapea kuitenkin. Korko on ns. puun värinen. Missä niitä vois käyttää? Baarissa? Entä onko liian provot esim kaupungille, kauppaan? Löysin kuvankin, ne on tän tyyppiset, mutta tosiaan lyhyemmät.

http://www.ifaceit.net/wp-content/uploads/2010/10/head-kneeboots-186x186...

Kommentit (8)

Vierailija

Kiitos vastauksista! :) Kävin eilen hakemassa pizzan ja laitoin nää jalkaan. Huomasin, että itsetuntoa vaatii kyllä käyttää niitä, ja vaatii hieman harjoitusta, että osaa kävellä niillä. Mikä oliskaan nolompaa kuin käyttää tuollasia kenkiä niin, ettei osaa kävellä niillä. :D Saattais saada vähän ei-toivottua huomiota.

Vierailija

Joo, opettele ehdottomasti kävelemn ensin! :) Mutta paljon riippuu siitä, että mitä puet noiden kenkien kanssa. Voit hyvin laittaa kaupungillekin, jos asu on muuten siisti, esim farkut ja peittävä paita. Itse en laittaisi noita baariinkaan seksikkään mekon kanssa, sillä kengät on itsessään melko provosoivat, niinkuin itse sanoit;)

Lenune
Seuraa 
Liittynyt3.7.2011

Perustyylikkäiden vaatteiden kanssa varmasti sopii mihin vaan. Ja hei, älkää nyt siellä sanoko, ettei saa laittaa mitään seksikästä mekkoa noiden kanssa. Jonku kivan mekon kanssa noi olis varmasti hyvännäköset. Ei saa pelätä näyttää seksikkäältä, jos ite vaan tuntee olonsa kotoisaksi seksikkäässä lookissa ;P

Vierailija

No siis joo, mekko voi olla kyllä seksikäs, jos se on myös tyylikäs samalla. Mutta ei mitään halvan näköistä ja liian paljastavaa. Se ei vaan näytä hyvältä.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat