Kavereita RIIHIMÄELTÄ, HYVINKÄÄLTÄ, HÄMEENLINNASTA...?

Vierailija

Täällä huhuilee 21-vuotias nuori nainen, joka on vuodenvaihteessa muuttamassa Riihimäelle. En tunne sieltä ennestään ketään, joten olisi ihana saada Riihimäellä, Hämeenlinnassa, Hyvinkäällä tai muualla siinä lähiseudulla asustelevista, suunnilleen samanikäisistä ihmisistä uusia kavereita kahvitteluun, leffailtaa viettämään, lenkille, shoppailemaan ja ihan vaan juttelemaan kaikesta maan ja taivaan väliltä.

Olen luotettava, puhelias (joskus vähän liiankin), aika avoin, pohdiskelevainen ja huumorintajuinen tyttö, joka tykkää elää täysillä ja keräilee kokemuksia ja muistoja. Rakastan matkustamista, postikortteja, kirjeitä, koiria, kesää, festareita, keikkoja, luonnossa liikkumista, suklaata, kirppareita, illanistujaisia hyvällä porukalla sekä päättömille jutuille nauramista ja pitkiä syvällisiä keskusteluja.

Jos tärppäsi, laita sähköpostia tulemaan osoitteeseen papaya@luukku.com, niin tutustutaan aluksi vaikkapa mesen, facebookin tai mailien välityksellä :)

Kommentit (4)

Vierailija

Mäkin oon laittanut sulle meiliä, mutta et ole vastaillut. Kerran kysyin tuliko viestini perille ja siihen vastasit ettei tullut, jonka jälkeen laitoin uudestaan. Toivottavasti se sentään tuli! :-)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat