Avomieheni ei tee aloitetta seksiin

Vierailija

Avomieheni ei tee aloitetta seksiin juuri koskaan. Olen miettinyt pääni puhki ja yrittänyt lukuisia kertoja kysellä häneltä missä kiikastaa. Hän sanoo että haluaa minua ja silloin kun seksiä on (noin kerran viikossa)molemmat siitä nauttivat. Enkä usko että ongelma on siinä että hän ei tietäisi miten minut saa syttymään tmv. Toisesta naisesta ei myöskään ole kyse eikä hänellä ole mitään pornon katselu ongelmaa. Onko kellään vastaavia kokemuksia tai ehdotuksia mistä tämä voi johtua? Joskus hän on sanonut myös stressistä, mutta en oikein jaksa uskoa että stressiä on niin paljon ja monen kuukauden ajan, että sen takia vaikuttaa siltä että koskaan ei kiinnosta.

Kommentit (4)

Vierailija

Jaa.. no kyl tiedä. Jos miehesi vaikka ei kehtaa tehdä aloitetta? En tiiä, varmaan aika huono veikkaus ja tuskin johtuu siitä, mutta onhan tälläsiäkin ongelmia. Varmaan aika moni mies haluaa että nainen tekee aloitteen ja pitää sitä kiihottavana. Tai jos miehesi näkee vaikka olemuksestasi että et ole sillä tuulella niin miehesi yrittää kunnioittaa sitä? En tiedä, musta teidän pitäisi jutella uudestaan, ehkä se sitten tajuaa avautua enemmän kun tietää että asia on sulle tärkeä!

Vierailija

Vähä kiikastaa nyt samanlaisesti kun munki entisessä suhteessa.Jätkä ei tuntunut haluavan seksiä,tai ei sitä osoittanut.Sanoi vaan että tehdään sitten silloin ku ite haluat.Ehdotus ei koskaan tullut hänen puoleltaan ja kyllä se nyt vähän loukkaavaa on jos tuntuu ettei toinen välitä haluta.Siinäpä sitten miettimään että mikä vika mussa on.Kuitenkin jätkä nautti ja oli menossa kutakuinkin mukana.En tiedä tekikö se hänestä epävarman vai käyttäydyinkö liian rajusti,kumpa olisin silloin tajunnut puhua siitä.Ootko ite koittanu?Käsipeliäkin hän aluksi olisi aina ollut haluamassa mutta sekin hiipui loppua kohden?Voi olla ettei hän ollut ainakaan seksin suhteen valmis,mutta tuskin sun avomiehellä sitä vikaa löytyy

Vierailija

Onhan siitä asiasta puhuttu muutamaankin otteeseen:). Luulen että oma olemukseni on vaikuttanut asiaan jonkun verran, koska kieltämättä pillereiden käyttö tasaannuttaa omat halut aika turhankin tehokkaasti enkä itse tällöin vaikuta kauhean kiihkeältä ja halutkin syttyy vähän hitaasti. Kai se vaikuttaa mieheenkin sitten aika nopsaa ettei haluu puskea päälle, jos toinen ei oikein "oo sillä tuulella ulospäin". Oon kyllä tullu siihen tulokseen, että miehissäkin on kyllä niin paljon eroja ton seksin suhteen, koska muistan että aikasemmin esim. itsekkäämmät kaverit olivat kyllä todella dominoivastikin välillä seksiä vaatimassa. En tarkoita tuota nyt minään yleistyksenä kuitenkaan:).Sen oon myös huomannut että miehetkin saattavat tuntea olonsa todella torjutuksi ihan niin kuin naisetkin ja se saattaa vaikuttaa myöhempään aloitteellisuuteen.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat