Blogeja?

Vierailija

Tarvitsisin syysiltoihini lisää uusia blogeja luettavakseni, joten linkittäkää omat bloginne ja omat lempparibloginne mulle! :)

Oma lehmä ei suinkaan ole ojassa (sarkasmia?) mutta tässä oma blogini http://salssi.blogspot.com/ , tervetuloa tutustumaan mun maailmaani!

Sivut

Kommentit (104)

Vierailija

Sun blogi vaikuttaa tosi mukavalle, pitänee testailla itekkin noita drinkkiohjeita.;)

Mut löytää täältä: http://goneinflash.blogspot.com/ alotin bloggailun puolisen vuotta takaperin,mutta sitten tuli kesä ja kärpäset, eikä oikeen kerenny päivittelemään. Nyt sitten ois tarkotuksena uudella innolla kirjotella kaikennäkösestä hömpästä ja muuten joutavasta.:)

Vierailija

Hihi kiitti! Noi drinkkiohjeet on lähinnä läppiä :D Tehtiin se eka drinkki sillain et heitettiin kaikkee mitä käsistämme löydettiin, ja loppujen lopuks tajuttiin sen olevan tosi hyvää. Huomattiin että monet juomat sisälsi omenaa :D Salmarin kun ottais pois niin ohjeet vois oikeestikkin jopa toimia muillekkin ;D

henna--
Seuraa 
Liittynyt7.11.2011

http://joyful--moment.blogspot.com

Moikka, ton linkin takaa löytyy oma blogini. Kirjoittelen sinne ihan arkielämän pienistä iloista, ja tämmösenä vaate- ja kenkähönttinä tulee tekstiä ja kuvaa välillä myös noista asioista. Postaan muutaman kerran viikossa, mut oon tosiaan aloitteleva bloggaaja ja kaipailisin vähän teidän mielipiteitä. Risuja ja ruusuja saa siis käydä mielellään jättämässä! : ) Heh, ja ainahan kommentit ja uudet lukijat otetaan lämmöllä vastaan!

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat