Työpaikka lempeä(kö)?

Vierailija

Samassa työpaikassa kanssani on eräs mukava mies ja välillämme on pientä flirttiä aina välillä. Yleensä vaan katseita yms.. mutta toisinaan miehen heitot on aika suoria, esim. "Hyvä perse". Ne suorat heitot on jotenkin vaivaannuttavia, mutta eniten mua häiritsee kun en tiedä, että onko tämä nyt jotain ihan viatonta pientä flirttiä vaan onko hänellä jotain kiinnostusta? ja mitenköhän sen saisi selvitettyä?

Muutenkin olisi kiva kuulla ihmisten kokemusta työpaikkaromansseista :)

Kommentit (2)

Vierailija

Tykkäätkö tästä miehestä sillai '' pienenä ihastuksena '' ?
Jos tykkäät, niin ehkä sunkin pitäis joskus ohimennen tokasta jtn tästä kaverista tms ;D Itellä ei oo kokemusta tällasesta jtn..

Sä voisit kyl myös ehkä ihan kysyy suoraan että mitä ne katseet merkitsee sille ja näin (: Jos se on kiinnostusta ja oot itekki niin siitähän voi syntyä romanssi! (:

Vierailija

Onhan se ihan veikee ja suloinen tapaus ;) Vois kyl joskus tilaisuuden tullen kans heittää jotain ihan suoraan. Kysellä en halua suoraan mitään, ihan senkään takia et työpaikka on aika arka ympäristö... Aloin kyl miettimään, et hänellä on ollut jo reilu kuukauden aikaa tehdä aloite, joten eiköhän hän ois jo tehnyt jos täs jotain takana olis? Tosin nähdään aina vaan ohimennen (tehdään töitä eripuolilla taloa) ja yleensä on aika hektistä et ei silleen ees kerkee mitään juttelee pahemmin.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat