Whiplash vamma

Seuraa 
Liittynyt25.8.2011

Hei ihmiset.
Olen 19 ja olin heinäkuun puolivälissä hyvin lievässä autokolarissa. Olin itse matkustajana. Tilanne päätyi siihen että minule tuli järkyttävä päänsärky ja jaloista katosi hetkellisesti tunto.
Päädyin ambulassilla sairaalaan ja myöhemmin minulle todettiin Whiplash vamma... toki tässä viime aikoina on tullut ilmi mm.nivelsiteiden revähdys yms... ja huomenna menen magneetti kuvaukseen niskoistani.
Nyt haluasinkin löytää kohtalotovereita tai yleensä ihmisiä jotka tietäisivät ja voisivat kertoa miten elämä jatkuu tälläisen vamman kanssa?
Minulle on jo tuomittu loppuelämän ongelma tästä.
Ainut on se että olen näinkin nuori ja koulut ovat kesken. Normaalia päivä elämääni häiritsee jatkuva päänsärky, kauheat huimaus kohtaukset, äkillinen väsymys ja ajoittainen oikean käden puutuminen... ja nyt tämän myötä masennus...

Kommentit (1)

Vierailija

kaularangan piiskaniskuvamma eli whiplash-vamma

Jollei murtumaa tai hermovammaa ole, niin pari kertaa kiropraktikolla, niin niska on parantunut. Valitse pätevä.

http://www.kiropraktikkoliitto.fi/index.php/sinun-kiropraktikkosi

Yleensä kovan voiman vaikutuksesta vain fasettinivelet menevät väärään asentoon, jolloin lihakset menevät väärään asentoon ja lopputuloksena on erittäin kipeä yläkroppa.

Tätähän tapahtuu kaikissa moottoriurheiluvammoissa.

Lääkärisi ei tosin tätä sinulle ehdota.

Kyse on ammattiylpeydestä. Kun onhan se noloa, että 10 vuotta lääkäriksi opiskellut ei saa potilasta terveeksi, mutta kiropraktikko saa.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat