tupakasta irti ja "STUMPPAA TÄHÄN ! " -kirja

Vierailija

olen 4vuotta tuhonnut tässä keuhkojani ahkerasti ja ei ole ennen ollut tahdonvoimaa tarpeeksi lopettaa. päätin ostaa stumppaa tähän!- kirjan ja olen nyt sitä muutaman sivun eteempäin lukenut. netissä hyviä arvosteluja ja lehdissä, onko omia kokemuksia kirjasta, toimiko yms ?

Kommentit (1)

Vierailija

Hei garter,

Onnittelut viisaasta päätöksestä lopettaa itsesi myrkyttäminen.
Netti on pullollaan erilaisia kokemuksia kirjasta. Negatiivisina puolina meille suomalaisille on kirjan tyyli, joka on hieman sellainen "jenkkihapatus" -tyyli, mutta jos ei anna sen haitata ja lukee kirjan ajatuksella ja rauhassa (ilman pahoja häiriötekijöitä), silloin varmasti onnistuu. Lisäksi kirja kannattaa lukea mahdollisuuksien mukaan lyhyessä ajassa. Tällä tarkoitan, ettei venytä lukemista muutamaa päivää tai viikkoa pidemmäksi, 1-3 päivässä lukeminen on tehokkaampaa, kuin 1-2 viikossa lukeminen. Emme myöskään suosittele kirjaa työmatka- tai työpaikkalukemiseksi.

Muutamia suomalaisten lukijoiden kommentteja löytyy kotisivuilta allencarr.fi kohdasta "Suosittelijat".

Menetelmän alkuperäinen muoto, eli live tilaisuudet alkaa suomessa loka-marraskuussa. Britti Allen Carr kehitti menetelmän vuonna 1983 ja menetelmästä kirjoitettu kirja näki päivänvalon 1985. Live tilaisuuksille myönnetään aina 3kk rahat takaisin -takuu. Samainen takuu on ollut käytössä jo vuodesta 1983.

Jos kirjan kanssa ilmenee ongelmia, voit ottaa meihin yhteyttä kotisivujen kautta ja voimme yhdessä yrittää ratkaista ongelmat ja epäselvyydet. Nämä neuvot ovat ilmaisia.

-Janne Ström, Allen Carr's Easyway Suomi

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat