Millä musta hiusväri pysyy intensiivisenä?

Vierailija

Musta hiusväri haalistuu tosi nopeesti, joten millä kikoilla saatte pidettyy värin intentiivisenä?

Four Reasonsilla on värillisiä hiusnaamioita, mutta mustaa väriä ei oo olemassa. Argh! Oon käyttänyt värjättyjen hiuksien shampoita ja hoitoaineita, mut tulos ei oo riittävä. Ideoita? :)

Kommentit (4)

Vierailija

Älä pese tukkaa värjäyksen jälkeen 2-3 päivään. Pese muutenkin tukkaa harvemmin - kuivashampoo on kätevä ! Mitä tuotesarjaa värjätyille hiuksille käytät? Kannattaa panostaa hieman ja ostaa kampaamosta esim. Bonacure sarjan tuotteet ovat tosi hyviä (pyörii 10€ hintaluokassa).

Vierailija

Itseäkin harmittaa kuinka musta haalistuu nopeasti, etenkin tämä Wellan väri, jota ekaa kertaa tuli kokeiltua kun tähän mennessä on värjätty Swarchkoffilla. :/
Bonacure-shampoota ostin, mutta näin pitkälle tukalle se ei ole tarpeeksi riittoisaa joten ei joka kerta sillä kehtaa pestä, kun kuitenkin kallis shampoo (olisikohan ollut 7.90e/250ml), joten tulee käytettyä TreSemmen värjätyille hiuksille tarkoitettua, mutta shampoo vaahto on ihan tummanharmaata vaikka jo kolmesti olen tukkani pessyt. Täytynee olla pesemättä sitä :/

Vierailija

hiuksiin pitäis ajoittain pigmentoida punasta sävyä.

hiusta ajatellaan usein tyhjänä pillinä. pilli täytyy täyttää ensin punaisella sävyllä, jotta musta väri kestää siinä päällä.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat