Auta hylättyjä koiria eurolla!

Vierailija

Pro animals finlandilla on käynnissä kampanja hylättyjen koirien hyväksi... Tarhaa uhkaa häätö, ja se kaipaisi kovasti kunnostusta. Vain eurolla voit auttaa!

http://www.proanimalsfinland.net/content/view/579/2

Kommentit (10)

Vierailija

voi että! oli kyllä taas niin sydäntä raastavaa. Autoin kymmenellä eurolla ja toivon todella, että moni muukin osallistuu ja auttaa edistämään eläinten pahoinpitelyn vähentämistä!

Vierailija

Ja hei kaikki tuosta PaFista kiinnostuneet ja halukkaat auttajat huomio! Varsinkin jos sinulla ei ole varaa auttaa PaFia rahallisesti tarjoutuu sinulle nyt loistava tilaisuus auttaa tekemällä :) Lainaan tähän nyt PaFin "pääjehun" omaa tekstiä:

Pro Animals Finland ry (http://www.pafiry.net) etsii muutamaa vapaaehtoista paketoimaan joululahjoja Itäkeskuksen Faunattaressa la-su 3-4.12 ja la-su 17-18.12. Tuotto menee Romanian eläinten hyväksi. Lisätietoja: kiia.vasko(at)pafiry.net

Vierailija

Muistakaahan käydä tykkäämässä tuota ylläolevaa facebookissa, vielä on pari päivää aikaa :) Tykkääjiä on jo tuhat, mikä on aika huima summa rahaa! jokainen sentti on tärkeä!

Vierailija

Enää n.400 tykkääjää ja avustussumma on nelinumeroinen! Huomiseen asti on aikaa, käykää tykkäämässä ja jakakaa linkkiä sivuillanne! Mainostakaa kampanjaa myös kaikille tutuille ja tuntemattomillekin :)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat