Irtoripsistä!

Vierailija

Heippa,
sellaista kysyisin irtoripsistä ( eli kyseessä ei ole tekoripset vaan irtoripsiä), että voiko niiden päälle laittaa ripsiväriä ja taivuttaa..?
Ei minkäänlaista kokemusta niistä, joten kaikki tieto on hyyvin tervetullutta. Kyseessä on sellaiset irtoripset, joissa lukee että kestää jopa 4 viikkoa. (tätä kyllä aika lailla epäilen..)
Lämmin kiitos kaikille, jotka vastaatte! =)

Kommentit (4)

Vierailija

Itselläni on ollut jo kauan just sellaset kaupasta ostettavat liima irtoripset ja tykkään tosi paljon!
Riippuu ihan että minkäväriset ripset on, ja kuinka aidon näköiset mutta itse pistän vähän ripsaria mutta en liikaa, vain niin että se näyttää aidolta ja solautuu omiin ripsiini.

En usko, että ripset kestää jatkuvassa käytössä 24/7 4 viikkoa, mutta kun laitat ne aamulla ja otat yöksi pois niin voi hyvinkin kestää, ehkä enemmänkin mutta sitten rupeaa huonokuntoistumaan.

Taivuttaa voi kans, mutta silleen että ripsistä ei tule nelinkanttiset vaan kun laitat ripsen irrallaan taivuttimen kohdalle niin, että ripsen 'juuri' on taivuttimella niin tulee hyvin :) Ei kannata liikaa koska ripset saattaa mennä 'rikki'. :)

Vierailija

Ripsitupsut täytyy ottaa illalla pois ennen muun meikin pesua. Kannattaa säilyttää se hylsy mihin saa laitettua ne talteen. Voi laittaa ripsiväriä ja taivuttaa, mutta niitä ei voi oikein puhdistaa eikä taivuttaa takaisin, joten kannattaa olla helläkätinen.

Samalla kun otat tupsun pois irroita myös vanha liima. Pidä 'tukevasti' kiinni tupsua etusormen ja peukalon välissä ja nypi liima hellästi pois.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat