Hirveet kivut yhdynnän jälkeen, Hjelpp!

Vierailija

Elikkäs, harrastin viime vkloppuna useaan otteeseen seksiä pitempiaikaisen "hoitoni" kanssa ja nyt sen jälkeen tuntuu, kuin emätin olisi täynnä haavaumia sisältä ja ulkoa (en ole siis katsonut, mutta tuntuu) ja pissaaminen sattuu ihan hirveästi. En usko että kyseessä on, mikään sukupuolitauti, koska ensinnäkään se ei ilmenisi näin nopeasti ja toiseksi luotan tähän kyseiseen mieheen niin paljon etten usko. Olisiko haavaumia voinut tulla esim. liian kuivasta emättimestä tms.? Onko kellään mitään samantapasia kokemuksia? Enkä ajatellut mennä heti lääkäriinkään, tosin jos nämä kivut kestävät vielä viikon päästäkin niin sitten tietysti.

Kommentit (3)

Vierailija

Siis kyseessä on kipua? Vai kirvelyä ja polttelua? Itselläni oli tuota kirvelyä ja polttelua yhdynnän jälkeen. En tiedä mistä se johtui mutta lääkäri epäili sen johtuvan meidän erilaisista bakteerikannoista. Suositteli käytettäväksi ceridal intiimi öljyä. Käytin sitä jonkun aikaa ja enää ei ole tarvinnut käyttää. Saattoi toki johtua myös kuivasta emättimestä.

Vierailija

itselläni oli myös samaa ongelmaa, mutta join paljon vettä, joka lieventää virtsaa ja ei kirvellyt niin paljoa. Lopetimme myös kortsun käytön poikaystävän kanssa ja söin silloin pillereitä. Veikkasimme että vika oli siinä että minulla olisi lateksikumiallergia (?) :D mutta nykyään voidaan myös samaista kortsua käyttää kun alussa ja kaikki on hyvin. Olisikohan se vain jotain "alkukankeutta" siellä alapäässä... meinaan että alapään tottumattomuutta?

Vierailija

Luulempa että kipu johtuu hankauksesta ja ylipäätään siitä että viikonlopun aikana hankausta tuli tavallista enemmän? Itelläni vastaavia ongelmia ollut jo pitkään, yhdynnän jälkeen lähes aina polttelua/kirvelyä. Alapään pesu heti seksin jälkeen on auttanut, sekä seksin aikana öljypohjaiset liukuvoiteet eritoten. Vesipohjaiset käy myös, mutta itelläni paremmin öljy koska tekee limakalvoille ns. suojaavan kalvon.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat