Miten saisin kuukaudessa mahdollisimman paljon painoa alemmas? Vinkkejä!:)

Vierailija

Eli oon nyt tässä jo jonkin aikaa yrittänyt saada painoa tippumaan ja kroppaa kiinteytymään. Liikkuminen on ihanaa ja urheilenki mielestäni kohtuullisen paljon, pitkiä(vähintään20km) pyörälenkkejä muutamia kertoja viikossa, juoksulenkeilläki käyn, ja ratsastan. Mutta ongelma on siinä, että syön ihan liikaa ja välillä hirveän epäterveellisesti. Kuukauden päästä ois edessä ulkomaanmatka, ja haluaisin ehdottomasti pari, kolme kiloa pois ennen sitä. En vaan tiedä mistä saisin motivaatiota ja ennenkaikkea itsehillintää. Mut ku syöminen on vaan niin kivaa:--D Aloin jo karkkilakkoon, nyt on reilut pari viikkoa jo pitäny. Edistystä sekin. Kertokaas omia kokemuksia millä ootte saanu lyhyessäkin ajassa tuloksia!:)

Kommentit (4)

Vierailija

vhh:lla eli siis vähä hiilihydraattisella ruokavaliolla =)
eli niitten karkkien lisäks kaikki runsaan hiilaripitoisuuden omaavat tuotteet pois, leipä, pasta,pullat, peruna, sokeri jauhot jne.. niin ja hedelmiäkin pitäisi välttää..

muuten saatkin syödä mitä vain kasviksista ja eläinkunnan tuotteista ja niin paljon kuin haluat, eli ei tarvii nähdä nälkää ja se on musta tän koko homman paras osa :D

en siis oo ite vhh ruokavaliolla mut kokeilin joskus ja noin 50mg hiilareita/pv oli mulla ja 3 päivässä lähti 2kg pois (mutta tulee kyllä heti takaisin kun aloittaa taas hiilarit :D ) mut siis niin nopeaa ja suht kivutonta. Vähän saattaa tulla vieroitus oireita mut kyl ne kestää paremmin kun nälän.

Vierailija

Hei kiitti sulle!!:) Pitääpä yrittää, jos vaan pystyn. Kyllä nuo leivät, pastat yms on helppo jättää mutta että hedelmätki=/ mutta, pittää yrittää:)

Vierailija

toi vhh ruokavalio on toiminu mullaki hyvin. juon kans paljon vettä ja teetä,nukun tarpeeksi(väsyneenä tekee enemmän mieli kaikkea epäterveellistä) ja sit yritän pitää itteni tarpeeks kiireisenä etten 'ehdi' telkkarin eteen mässäilemään :D toimii

Vierailija

No jos ihan rehellisiä ollaan niin itelläni tippuu paino aina kun harrastan seksiä :D Ite yritän olla lihomis kuurilla, mutta parisuhteessa on ainakin omasta mielestäni vaikea olla ilman seksiä. En tiedä toimiiko tää kaikilla, mutta itsellä toimii ainakin jos seksiä on parikin kertaa päivässä... Itse kanssa lenkkeilen, mut en oo huomannu sillä mitään suurta merkitystä olevan muuta kuin kiinteytymisen ohella :)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat