Miten suhtautuisit äkkinäiseen "treffi" pyyntöön?

Vierailija

Paikkana olis vaikka R-kioski tai kaupankassa. Siinä sitten kun ostais jotain ja menis kassalle, niin siinä se nätti tyttö näppäilis sitä kassamasiinaa, niin tämmönen poika heittäis vaan lonkalta, että "lähe kahville?" tai pizzalle mitälie siinä vieressä sattuis olemaan.

Miten te suhtautuisitte siihen? Liian outoa? Ja jos ukko ei miellytä silmää, niin kiusallista?

Kommentit (2)

Vierailija

"nätti tyttö näppäilis sitä kassamasiinaa" Myyjää siis olet iskemässä? Mietin vain että miten se tyttö edes lähtisi kesken työvuoron kahville. :D

Luultavasti hämmentyisin niin paljon etten osaisi vastata myöntävästi vaikka haluaisinkin. Ei ehkä kannata heti asiaansa paukauttaa. Jos kyseessä on lähikaupan vakiomyyjä, juttele muutamalla käynnillä niitä näitä kassalla. Esitä treffikutsu sitten, kun myyjä jo muistaa sinut ja kassalla ei ole jonoa. Pyydä siis numero ja sopikaa treffit myöhemmin, älä sinne kauppaan jää odottelemaan vuoron päättymistä.... :D

Jos ihan vieras mies yhtäkkiä tokaisee kassalla, että lähde kahville, pitäisin sitä outona ja kieltäytyisin. Ja kyllä, jos ukko ei miellytä silmää, niin kiusallista.

HiltoninPariisi
Seuraa 
Liittynyt6.7.2011

Saattaisin jopa ilahtua tälläisestä pikaisesta treffipyynnöstä, jos poika miellyttäisi silmää eikä rakkauden saralla muutenkaan kukoistaisi. Ainahan voi treffeille lähteä, mitäpä siinä menettäisi?

Itse olen ollut kaupan kassana töissä, ja kuunnellut vanhojen juoppojen treffipyyntöjä. Se ei ollut mukavaa. Mutta asiallisen, kivan näköisen ja oikean ikäisen pojan treffipyyntö on kyllä tervetullut, ja mukava yllätys =)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat