Tekoripset

Vierailija

En siis osaa todellakaan käyttää näitä! En saa niitä paikoilleen ja jos saan niin ne eivät koskaan istu hyvin.. Ripset myös irtoavat melkeinpä heti ja näkyy selvästi että on tekoripset päällä :(

Miten siis saisi ne hyvin ja pysymään että ne näyttäisivät luonnollisilta?

Kommentit (2)

Vierailija

Hei täällä ilmoittautuu yksi tekoripsien nimeen vannova : )
Itse käytän ripsiä lähes joka päivä, koska omat ripseni ovat hennot, lyhyet ja suorat.

Minulla menee ripsien laittamisessa n. 1-2min.

Onko sun tekoripset aitokarvaiset vai muoviset? Kannattaa ehdottomasti valita aitokarvaiset, koska ne näyttävät ja tuntuvat luonnolliselta. Esim Ebaysta saa tilattua todella halvalla aitokarvaisia ripsiä. Ripsien kannattaa olla tuuheat. (esim. nämä eivät näytä luonnolliselta http://beaut.ie/blog/wp-content/uploads/2007/08/shu%20umera%20false%20la... , nämä näyttävät http://www.runningwithheels.com/wp-content/uploads/2009/07/natural-lashe... )

Irrota ripset pakkauksesta. Eka kannattaa leikata nauha lyhyemmäksi, koska harvalla on yhtä iso silmä kuin mitä ripsien leveys on. Elikkäs laitat ripset silmääsi ilman liimaa, katsot mistä pitää leikata ja leikkaat. Leikkaa aina siltä puolelta missä on pidemmät ripset eli ripsien ulkonurkasta. Tekoripsien kannattaa yltää ulkonurkasta hieman ennen kuin omat ripset loppuvat sisänurkassa.

Kannattaa "pehmittää" ripsien nauhaa kääntelemällä ja taivuttelemalla sitä varovasti sormien avulla.

Kun ripsiä on kerran käyttänyt, ne on tosi paljon helpompi laittaa seuraavilla kerroilla!

Jos ripset ovat suorat, taivuta niitä ripsientaivuttimella varovasti (ripsiä ei saa enää taivutettua takaisin, joten tuskin haluat 90 asteen kulmassa olevia ripsiä!).

Sitten lisäät niihin ripsiväriä pari kerrosta, niinkuin omissa ripsissäkin olisi. Tämä on tärkeää varsinkin käyttäessä muovisia ripsiä, koska ripsari saa ne näyttämään aidommilta.

Suosittelen liimaksi Depend - ripsariliimaa jota saa mm. Anttilasta 2 tuubia hintaan 0,99€. Tekoripsipakkauksissa tulevat liimat voi usein heittää suoraan roskiin.

Kun avaat liiman ekaa kertaa liima on tosi löysää (Depend, mutta useimmat muutkin). Levitä liimaa eka ohut kerros ripsen nauhaan ja anna kuivua vähän aikaa. Lisää toinen kerros ja odota n. 20 sek. Aseta ripset paikoilleen keskeltä nauhaa ja paina kevyesti sisä ja ulkonurkista ettei ne repsota. Liima pistää ne paikalleen. Anna kuivua niin ettei liimaa näy missään. Taivuta ripset ja omat ripset aivan tyvestä todella hellästi painellen. Näin ne "sekoittuvat" toisiinsa eivätkä omat ripsesi näy.

Tekoripsien kanssa kannattaa aina käyttää tummaa eyelineriä, koska ripsen nauha on musta.

Ripsiliimaa kannattaa pitää mukana, vaikka Depend pitää kyllä tosi hyvin (en ole joutunut korjailemaan ripsiä oikeastaan koskaan - jos itkee tosi kovaa niin sitten ehkä, mutta silloin joutuu kyllä muutkin meikit jo pesemään)

Irrota ripset ottamalla kiinni keskeltä ja vedä ne pois. Vedä liimat varovasti irti ripsinauhasta ja laita ripset odottamaan seuraavaa käyttökertaa : )

Toivottavasti auttoi! : )

Vierailija

En tiedä mitkä ripset mulla on? :O taitaa olla muoviset.. Mutta ne vissiin ovat halvempia? En ole raaskinut ostaa kalliimpia sillä en tiedä voiko niitä käyttää monta kertaa?

Pitäisi vissiin käydä ostamassa parempi liima :D Mulla taitaa nuo ripset olla vaan seppälästä.

Annoit erittäin hyviä neuvoja, en edes tiennyt että on olemassa aitoja ja että nuo valmis liimat ovat huonoja :D thäääääänks <3

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat